avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate Simbat

Activitate Simbat

Răspuns la discuția Respins Dosar CASCO - Omniasig
M-am tot gandit la toata situatia si nu inteleg un lucru.
Din moment ce eu m-am dus la asigurator pentru deschiderea unui dosar CASCO, tipu care a facut pozele si mi-a luat declaratiile nu ar fi trebuit sa imi spuna ca dom'le avaria din ianuarie nu poate fi reparata pe casco. Datoria lui nu este sa deschida dosarele care se pot repara numai pe CASCO ?
Dosarele astea nu trebuie avizate de cineva si dupa sa dea drumul la reparatii? Ce faceam daca dauna asta din ianuarie ar fi fost una de 2000 de euro???

Indiferent de cum se va rezlva pana la urma, va multumesc mult pentru raspunsurile date la problema mea
Răspuns la discuția Respins Dosar CASCO - Omniasig
Neatentia mea a fost ca am scris luna ianuarie. Dauna a fost una foarte mica si din acest motiv nu am raportat incidentul.
Nu cred ca o sa ma mai leg de faptul ca de ce mi-au aprobat dosarul din mai :D
Buna ziua,

Recent mi'am deschis trei dosare de dauna (luna iulie) pe casco. Dupa repararea masinii, am fost sunat si informat de cei din service ca unul din dosare mi'a fost respins pe motiv de neraportare a daunei in termen de 48 de la producerea evenimentului.
In primul dosar am scris ca dauna a fost produsa in luna iulie (in mai putin de 48 de ore de la producerea evenimentului). Dosarul a fost aprobat pentru plata.
In al doilea dosar am scris ca dauna a fost produsa in luna mai (acelasi an). Dosarul a fost aprobat pentru plata.
In al treilea dosar am scris ca dauna a fost produsa in ianuarie (acelasi an). Dosarul nu a fost aprobat spre plata catre servcice pe motiv ca au trecut 7 luni de la data producerii evenimentului.

Stiu ca nu trebuia sa scriu luna ianuarie. Intrebarea mea este, din moment ce au aprobat dosarul din mai, adica au aprobat un dosar a carui paguba s-a raportat la mai mult de 48 de la producere, de ce nu imi pot aproba si dosarul din ianuarie?X-(