mada82 a scris:
jude1 a scris:
mada82 a scris:
Care intrebare mai jude, aparator al celor cel putin dubiosi. Ah da ... nickul meu, hai ca esti spart. Pare-se ca numai incompetenti sunt la inm.
bine madalin.
succes la psihologic - inteleg ca ai trecut de scris.
ne vedem la inm dupa ce intri.
Inca te tii de urari ? Mai bine pune mana pe un tratat de logica ca esti lipsit de sens. Cel putin tu ai trecut la gramatica spre deosebire de colegul tau mai putin luminat. Gata, ti-am alocat prea mult timp si nu meriti o asemenea onoare ca-ti vor creste cornite iar boii nu dispun de asemenea ustensile. Doar taurii. Hai pa!
acum inteleg.
tu in loc sa urmaresti ce spuneam eu, urmareai de fapt sa vezi daca fac greseli de gramatica.
tare.
imi pare rau ca te-am dezamagit.
Uite, iti dau ceva de analizat gramatical.
de exemplu:
Stultorum infinitus est numerus
sau
Stultitia est fecunda mater.
mada82 a scris:
Care intrebare mai jude, aparator al celor cel putin dubiosi. Ah da ... nickul meu, hai ca esti spart. Pare-se ca numai incompetenti sunt la inm.
bine madalin.
succes la psihologic - inteleg ca ai trecut de scris.
ne vedem la inm dupa ce intri.
mada82 a scris:
jude1 a scris:
fluturas66 a scris:
Desi nu cred ca examenul este fraudat, "jude1" mi se pare ca tu traiesti in afara realitatii romanesti de zici ca nu se poate. Daca SUA e tara tuturor posibilitatilor atunci Romania e tara tuturor posibilitatilor de frauda.
Si nu e tot o forma de frauda admiterea unor contestatii cu motivari asa aberante doar pentru a se ocupa toate locurile?
Examenul asta e 50% stiinta 20% logica, 10%nervi si 10..noroc....sa fim seriosi cate din cele 100 de intrebari daca nu le stiam puteam cu adevarat sa periclitam un proces?...sau cate din intrebari erau defapt exercitii de gramatica sau logica?
problema e ca voi sunteti atat de obisnuiti cu frauda (de la spaga la medic si primarie pana la orice examen de angajare in institutiile publice) incat nu ati mai recunoaste un lucru diferit si de calitate nici daca vi l-ar infige cineva drept in cortex.
accept afirmatia ta ca pe un exercitiu de toleranta a dialogului, dar eu deja am trecut prin admitere si modul de predare si de notare in cadrul institutului si am parerile exprimate mai sus.
asta pe de o parte.
iar pe de alta parte se afla opinia ta despre romania unde se fraudeaza tot oriunde si oricum, dar care nu are experienta inm-ului.
ar trebui sa iti schimbi mentalitatea, cel putin cu privire la profesia asta (inclusiv cu privire la admitere) pentru ca altfel risti ca, in situatia fericita in care o sa intri, sa ai in coltul mintii ideea fraudei, ceea ce nu e deloc recomandat in profesie.
comparand opiniile (a mea si a ta), cei care citesc vor putea, cu siguranta sa traga o concluzie.
Pe latura umana jude1 dai dovada de aroganta, iar aroganta pe care o afisezi te face sa traiesti in lumea ta, separata de a noastra. Nu exista sistem perfect, iar oamenii de la inm pe care tu ii preamaresti si ii preapupi pe dos au reusit sa egaleze un record de aproape 2 ani cu privire la grilele anulate ale unui concurs care tinde sa devina mai dificil decat accederea la iccj din moment ce un ucenic in ale dreptului are nevoie sa cunoasca un cod penal sau civil sau de orice alt fel dupa numarul articolului si alineat. Seriozitatea acelor profesori este si mai ales pregatirea lor profesionala sau ... ca sa nu fiu rau, superficialitatea lor este fara echivoc.
Iar pe latura economica ......
poti sa ii spui si aroganta. ar trebui sa imi dai si o definitie a arogantei, asta ca sa stiu daca vorbim despre acelasi lucru.
in orice caz, ceea ce am vrut eu sa spun e ca, in loc sa vedeti frauda unde nu este, mai bine v-ati concentra pe invatat.
in ceea ce priveste admiterea la inm, frauda e ultimul lucru la care sa va ganditi.
la inm, pana acum, am avut 15 profesori la seminar si inca 4 la cursuri. in plus, iistiu pe ceilalti cu care au facut colegi ai mei.
ceea ce iti pot spune a ca din 19 profesori, unul sau maximum 2 ar putea sa fie criticabili, in rest nu. si profesional si profesoral. as spune si moral (pentru ca sunt convins), dar dat fiind ca nu ii cunosc decat in raport profesoral (nu si profesional), nu merg mai departe.
iar in ceea ce priveste aroganta, nu ma deranjaza ca ti-am creat sentimentul asta. aroganta nu afecteaza absolut deloc atributul de adevarat sau fals care poate fi alaturat declaratiilor mele.
arogant, poate. eronat, in niciun caz. si stii asta si tu.
nu preaslavesc pe nimeni, dar nici ceea ce faceti voi nu e in regula (asta din perspectiva voastra, nu a mea - eu ma scot din discutia asta).
succes si tie. sau noroc. ce crezi ca iti trebuie mai mult.
fluturas66 a scris:
Desi nu cred ca examenul este fraudat, "jude1" mi se pare ca tu traiesti in afara realitatii romanesti de zici ca nu se poate. Daca SUA e tara tuturor posibilitatilor atunci Romania e tara tuturor posibilitatilor de frauda.
Si nu e tot o forma de frauda admiterea unor contestatii cu motivari asa aberante doar pentru a se ocupa toate locurile?
Examenul asta e 50% stiinta 20% logica, 10%nervi si 10..noroc....sa fim seriosi cate din cele 100 de intrebari daca nu le stiam puteam cu adevarat sa periclitam un proces?...sau cate din intrebari erau defapt exercitii de gramatica sau logica?
problema e ca voi sunteti atat de obisnuiti cu frauda (de la spaga la medic si primarie pana la orice examen de angajare in institutiile publice) incat nu ati mai recunoaste un lucru diferit si de calitate nici daca vi l-ar infige cineva drept in cortex.
accept afirmatia ta ca pe un exercitiu de toleranta a dialogului, dar eu deja am trecut prin admitere si modul de predare si de notare in cadrul institutului si am parerile exprimate mai sus.
asta pe de o parte.
iar pe de alta parte se afla opinia ta despre romania unde se fraudeaza tot oriunde si oricum, dar care nu are experienta inm-ului.
ar trebui sa iti schimbi mentalitatea, cel putin cu privire la profesia asta (inclusiv cu privire la admitere) pentru ca altfel risti ca, in situatia fericita in care o sa intri, sa ai in coltul mintii ideea fraudei, ceea ce nu e deloc recomandat in profesie.
comparand opiniile (a mea si a ta), cei care citesc vor putea, cu siguranta sa traga o concluzie.