Buna ziua, multumesc pentru amabilitatea de a gasi un raspuns corect intrebarii mele. Iata care este problema: grupul nostru a solicitat marirea salariului care sa fie cat de cat apropiat de o alta grupa deoarece prestam acelasi gen de munca in proportie de 90%. Sub presiune cred eu, deoarece s-a trecut la amenintari cu demisii etc au dat aceasta marire preferential dar care nu este prinsa in salariu deocamdata, si care ca valoare a fost diferita de la persoana la persoana, unii chiar neprimind nimic cu toate ca toti din grupa facem aceeasi treaba. Nu mi s-a parut corect in coditiile in care acest lucru a dus la o mai mare diferenta de salarii nicidecum la o aliniere. ex unul cu acelasi salariu cu al meu a primit inca 25%. In anexa la salariu s-a numit indemnizatia de specialitate. Eu am cautat termenul dar nu am gasit nimic!!! Intreb daca este corect ca unii dintre noi sa nu primeasca nimic in conditiile in care nu a fost vorba de o evaluare a muncii, ci de o aliniere apropiata a salariilor intre cele grupe si daca pot combate in vreun fel aceasta decizie. Multumesc anticipat!
In urma cu patru ani am facut un imprumut la Cooperativa de Credit Callatis Mangalia pentru care a trebuit sa platesc aproape 1100 lei pentru a mi se crea un fond social. Anul trecut am achitat anticipat imprumutul si am cerut detalii despre fondul constituit pe numele meu si cand pot sa-mi ridic banii. Dupa doi ani! Asta a fost raspunsul..OK zic..stiind ca pot beneficia de parti sociale am crezut ca nu tin banii degeaba acolo si voi primi ceva care sa acopere macar un strop din dobanda exorbitanta pe care am platit-o la ei...36%...Azi 31 aug 2010 ma duc sa vad care mai este situatia banilor mei...in contul meu timp de 4 ani nu fusese pus nici un leu...ba chiar daca se straduiau putin m-ar fi scos si datoare..
Intrebare: cum pot sa-mi recuperez banii inainte de a se expira cei doi ani de cand a fost achitat imprumutul (fapt stipulat in contract) si cum pot beneficia de dividende..