avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare fond social
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare fond social

Buna ziua,

In urma cu patru ani am facut un imprumut la Cooperativa de Credit Callatis Mangalia pentru care a trebuit sa platesc aproape 1100 lei pentru a mi se crea un fond social. Anul trecut am achitat anticipat imprumutul si am cerut detalii despre fondul constituit pe numele meu si cand pot sa-mi ridic banii. Dupa doi ani! Asta a fost raspunsul..OK zic..stiind ca pot beneficia de parti sociale am crezut ca nu tin banii degeaba acolo si voi primi ceva care sa acopere macar un strop din dobanda exorbitanta pe care am platit-o la ei...36%...Azi 31 aug 2010 ma duc sa vad care mai este situatia banilor mei...in contul meu timp de 4 ani nu fusese pus nici un leu...ba chiar daca se straduiau putin m-ar fi scos si datoare..
Intrebare: cum pot sa-mi recuperez banii inainte de a se expira cei doi ani de cand a fost achitat imprumutul (fapt stipulat in contract) si cum pot beneficia de dividende..

Astept raspuns si va multumesc anticipat!

Carmen Dibu
Mangalia
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 12:22, 1 Septembrie 2010
din câte înţeleg, aveţi un contract în derulare, deci sunteţi obligat să respectaţi termenii contractuali, în caz contrar puteţi fi obligat printr-o acţiune în instanţă la respectarea clauzelor contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea fondului social depus la o cooperativa de credit prin compensare ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua.In anul 2009 am facut un credit la o cooperativa de credit. Sa pot beneficia de acest contract a trebuit sa devin membra la ... (vezi toată discuția)
Termen restituire fond social cooperativa de credit zoita.moga zoita.moga Buna ziua, Am intalnit o situatie a unui membru cotizant la o cooperativa de credit. Persoana in cauza s-a inscris, in ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut (fara dobanda) expirat intre persoane fizice tomaion tomaion Va salut, Am imprumutat un prieten cu o suma de bani la sf lunii Aug 2015 prin transfer bancar, cand am si incheiat un contract de imprumut fara dobanda ... (vezi toată discuția)