avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituirea fondului social depus la o cooperativa de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituirea fondului social depus la o cooperativa de credit prin compensare

Buna ziua.In anul 2009 am facut un credit la o cooperativa de credit.
Sa pot beneficia de acest contract a trebuit sa devin membra la aceasta cooperativa si a trebuit sa depun fond social , fondul respectiv mi s-a retinut din imprumutul respectiv, urmand a-mi fi restituit fondul peste 2 ani de la achitarea creditului.Fondul respectiv este in jur de 800 roni, eu la credit avand de plata 1200 de roni, as dori sa fac o compesare cu fondul respectiv si diferenta de bani, dar din discutiile avute cu reprezentatii bancii nu sunt de acord sub nici o forma.Am o situatie mai delicata in familie, as dori sa achit creditul respectiv pentru a evita restantele si eventualele penalitati de intarzaiere la plata,si mentionez ca nu doresc sa mai fiu menmbra in cooperativa de credit pe viitor, considerand ca nu are nici un rost , ca banii mei sa fie folositi doi ani de zile,dupa achitarea creditului.In contractul de credit , nu este stipulat acest lucru, returnarea fondului social dupa doi ani, sau un an de zile.

Alte discuții în legătură

Recuperare fond social carmen dibu carmen dibu Buna ziua, In urma cu patru ani am facut un imprumut la Cooperativa de Credit Callatis Mangalia pentru care a trebuit sa platesc aproape 1100 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Legalitate imprumut si dobanda car leus leus Va rog o parere in legatura cu urmatoarea speta.aspura careia am o mare nedumerire. La CAR-rile tip Asociatii CAR al pensionarilor exista urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Termen restituire fond social cooperativa de credit zoita.moga zoita.moga Buna ziua, Am intalnit o situatie a unui membru cotizant la o cooperativa de credit. Persoana in cauza s-a inscris, in ... (vezi toată discuția)