avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate laviniablaga

Activitate laviniablaga

Răspuns la discuția Indemnizatie Crestere Copil
Am fost azi la AJPS si nu am rezolvat nimic. Ce sa scriu in sesizarea catre MM? Informativ...va intreb, sau daca stiti cumva un site de unde pot lua un model.
Răspuns la discuția Indemnizatie Crestere Copil
Eu am primit o singura data cei 600 ron cuveniti, in 7.07.2010, desi dosarul l-am depus in luna februarie. Mai intai mi-au trimis notificare ca banii vor veni esalonat, cate doua indemnizatii pe luna(intrucat nu sunt fonduri de la guvern), apoi pe mail, o alta notificare ca banii vor veni in totalitate, la 31.08.2010> Ieri cand am sunat la ei mi-au spus ca nu figurez in baza lor de date!Daca nu figuram in baza lor de date, cum am primit cei 600 ron?
Buna ziua!Am o rugaminte, de fapt o problema. Am un copil de 10 luni, si dosarul meu de indemnizatie de crestere a copilului l-am depus la Primaria Cluj Napoca, intrucat acolo aveam viza de flotant, si incam nu am primit nici un ban. In plus, am sunat la AJPS Cluj si mi s-a spus ca nu figurez la ei in baza de date. Cum se poate asa ceva, cand eu am tot primit mail-uri si notificari de la ei.

Ce trebuie sa fac sa ii actionez in instanta?