counter a scris:
ftp://intranet.inm-lex.ro/Auditori/2-Anul%20I/2011-09-Anunt%20camin.pdf
se pare ca anul acesta nu se vor oferi locuri in camin. mai stie cineva ceva?
si eu am aflat ca anul asta fara locuri in camin
un_coleg_reloaded a scris:
Concluzia nu e corecta, intrucat auditorii cu domiciliul in Bucuresti nu beneficiaza de dreptul de a se caza in caminul INM. Mai mult decat atat, exista persoane care desi s-au inscris la tribunale/parchete de pe langa tribunale din tara, au in fapt deja rezolvata situatia locativa in capitala (de ex. sunt casatoriti si locuiesc cu familia, sau desi nu sunt familisti locuiesc deja in chirie si nu isi doresc traiul "in comun" din camin care nu e tocmai usor de suportat etc) astfel incat optiunea de cazare va "cobori" in lista mult peste numarul 43...Estimez din experienta celorlalti ani faptul ca auditorii clasati cel putin pana la nr. de ordine 60 (dar posibil si dincolo de acesta) vor putea opta efectiv pentru cazare in camin. Important este sa faceti cerere.
La INM o sa invatam si sa vorbim asa?
Nu e problema. Fac eu tabelul si in proportie de 99,9 % ala va fi si finalul. ;) Asa ca stati calmi vreo 2 h dupa ce se afiseaza :))
Ps: Spulber toate sperantele din pacate. Pe cei care sunt ultimii in cei 100, ii astept la prima bursa cu ceva de baut. :)