avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate MIRELAIONICA

Activitate MIRELAIONICA

Bună ziua,

Mai am o întrebare legată de negocierea ccm-ului. Negocierile se vor efectua anual sau un termen precis peste cât timp se va face următoarea negocire. Din art. 129 alin. 2 aş înţelege că se va face dacă angajatorul sau reprez. salariatilor initiază negocierea se face dacă angajatorul/reprez.salariatilor ar iniţia negocierele peste 5 ani, peste 5 ani se vor mai purta negocieri. Vreau să mă asigur că am înteles bine.
Vă mulţumesc frumos pentru sprijin!:)
freeelis a scris:

Uitati aici un astfel de model
[ link extern ]


:) Mulţumesc frumos şi o zi frumoasă!
freeelis a scris:

1. Se face un convocator pentru toti salariati pentru a participa la adunarea generala unde se va alege reprezentantii salariatilor.

2. daca nu se intruneste cvorumul se incheie proces-verbal in acest sens si se convoaca inca o data salariatii

3. inainte de toate acestea , angajatorul va trebui sa aiba prevazut in reg.intern o procedura de alegerea reprezentanti

Vă rog frumos se poate să mă ajutaţi cu un model de convocator pentru participarea la adunarea generala pentru alegerea reprezentaţilor salariaţilor? Vă mulţumesc anticipat!

freeelis a scris:

Vedeti in ce masura va ajuta acest link
[ link extern ]


Trebuie să cumpăr un pachet. Nu pot descărca. Vă mulţumesc!
Bună ziua,

Mă poate ajuta cineva cu un model de fişă de post pentru logistician gestiune flux? Mulţumesc anticipat!
freeelis a scris:

Da, c.i.m. va fi cu timp partial.


Acum altă problemă salariul de încadrare în revisal are trebui să trec 800 lei sau 400 lei pentru că lucrează jumătate de lună?
MIRELAIONICA a scris:

freeelis a scris:

In acest caz, trebuie sa treceti :
- durata timpului de munca ... ore/zi, inegal. Repartizarea programului de munca facandu-se : o saptamana lucratoare, o saptamana libera.


Mulţumesc foarte mult!


Acum mi-am dat seama completând în revisal că acest contract va fi cu timp parţial. Amînţeles bine? Mulţumesc anticipat!

Acum altă problemă salariul de încadrare în revisal are trebui să trec 800 lei sau 400 lei pentru că lucrează jumătate de lună?
tudorvaleriu a scris:

1. Aduce adeverinta de la Agentia de Somaj cu indemnizatia lunara de somaj pe lunile care va intereseaza.

2. Nu mai puneti aceeasi intrebare pe mai multe topicuri, asteptati si veti primi raspuns si la un singur mesaj.

Vă mulţumesc pentru răspuns şi îmi cer scuze de greşeală. Am crezut că dacă trebuia să deschid alt topic. ªtiu că am făcut o greşeală. :oops:



Bună ziua,

Am şi eu următoarea speţă cu un angajator. Am un salariat care a fost angajat cu 4 ore/zi după care i s-a modificat timpul de lucru la 8 ore/zi. Când a avut cim cu 4 h/zi nu a efectuat concediul de odihnă şi acum angajatorul vrea să îi acorde concediu dar el îmi tot menţionează că mai are 4 zile din cim-ul cu 4 h/zi şi să-i scadă 2 zile de co acum că lucrează cu normă întreagă. De ce să-i plătească salariatului 4 zile de co cu salariul de normă întreagă. Cum pot să-l fac pe angajator să înţeleagă că tb să-i acorde cele 4 zile şi nu două cum vrea de fapt. Pentru că angajatorul iese în pierdere. Mulţumesc anticipat!
Bună seara,
Întrebarea mea este dacă am un salariat care are concediu medical și înainte de a se angaja a beneficiat de șomaj. Care va fi baza de calcul pe ultimele 6 luni? Salariul minim (800 lei) sau se va obține o adeverință de la AJOFM cu valoarea indemnizației?
Vă mulțumesc anticipat!