avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate banditul

Activitate banditul

Răspuns la discuția Admitere INM 2011
heeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...v-am cautat. vad ca a-ti fugit de pe inm 2010 :D
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Mellyssa a scris:

sunt in mare dilema: devin avocat sau raman jurist? -

ramai jurist !

nici eu nu am vrut sa cred ceea ce ma sfatuiau alti avocati cu vechime, asa ca am dat ca prostu examen in avocatura, eu neavand pile. credeam ca stagiatura se mananca pe paine. acum blestem ziua cand m-am inscris la barou :D ...regret enorm postul de jurist pe care l-am pierdut !!!
ioandy a scris:

aaduta a scris:

eu nici nu am auzit acest termen:">
eu am citit la un moment dat de testamentul nuncupativ si "mi-am soptit atunci in barba" ca asemenea tampenie nu se poate transforma nicicand intr-o grila la inm si ,ca atare, informatia a si zburat pt ca la ex mi-a fost imposibil sa-mi aduc aminte ce inseamna, desi m-am gandit vreo 5 minute. #-o

am patit la fel ca tine cu nuncupativu :D
eu unul daca s-ar mai organiza inca o data examenul anul asta, nu l-as mai da. sa ramana aia de la csm cu desteptii lor iar noi astia "prostii" cu speranta ca la anu' vom intra. craciun fericit :D
Am sa-mi schimb si eu tratatele :D
robert84 a scris:

BUNA.
Scrieti pe google numele (fara prenume) unora dintre cei care au luat examenul si o sa aveti o MARE surpriza!Nu intra chiar oricine...

Si a miram de ce nu iau examenul. Acum stiu. O sa joc la loto mai des, poate pan' la anu' castig lozul cel mare :)) si plec in Miami :D
Poate se va rezolva !
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
Adrian_t78, nu vad sensul de a ne muta discutiile de colo-colo. :D
e mai interesant aici pe forum :P
mihai s. a scris:

Buna expunere de motive=D>=D>!! Maine se anuleza concursul. Acu' sincer si fara suparare dar nu cred ca o sa faceti mare branza cu adresa asta

Pentru cei cu memoriul: va inteleg perfect supararea. Puteti sa faceti cate memorii vreti. Toti care am picat suntem suparati asa ca, va recomand la toti sa va reveniti din starea asta de soc :D pentru ca vor mai fi examene si la anu'. :P

p.s. la anu' vor intra 500 si se vor introduce spetele ca in final sa ramana doar 50 :D
mihai s. a scris:

Buna expunere de motive=D>=D>!! Maine se anuleza concursul.

:rofl: