avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate MariusStan

Activitate MariusStan

Buna dimineata !! In urma cu 2 ani am fost acidentat pe trecerea de pietoni de un individ care nu poseda nici permis de conducere..Dupa un proces lung si anevoios se pare ca treburile s-au cam incheiat in prima instanta ma refer la judecatorie hotarararea a fost de 2 ani inchisoare cu suspendare(4 ani termen incercare).si plata unei sume (despagubiri morale si civile) Inculpatul nu a fost de acord si-a a mers in apel la tribunal aici lucruri sunt inbucuratoare pt mine,dar pe holul institutiei el mi-a zis sec "Degeaba insisti sa iti dau banii ca nu iti dau nimic ca nu am nimic pe numele meu si nu ai ce sa executi".Astept hotararea tribunalului cu sufletul la gura? Ce se poate face in vederea executari inculpatulu? Avand in vedere ca masina cu care ma acidentat valoreaza 40.000 de euro dar a fost inscrisa la inceputul procesului pe numele altcuiva dar tot in posesia lui se afla.El nu sta in Romania decat de sarbatatori si vara in rest este in ITALIA deci nu poate spune ca nu are nici un venit si ca se afla in imposibilitatea de-a imi plati??