Buna ziua,
in urma unui proces de divort intentat de fostul sot,avocata aleasa de mine a gresit continutul cererii reconventionale si a intampinarii,adica nu a respectat ce i-am povestit eu,adica eu am facut aceste cererii si i le-am pus pe mail, iar ea a depus cererile facute de ea care nu corespund cu ceea ce i-am cerut eu.
Ea a scris ca fostul sot a fost in spital cand eu sunt cea care am fost in spital ptr. o operatie de spondilolistezis, ea a cerut sa revin la numele de fata,eu am cerut sa-mi pastrez actualul nume deoarece mi-am iubit socrii si din respect ptr. ei vreau sa-l pastrez, eu am cerut prestatie compensatorie care se poate cere doar o singura data o data cu depunerea cererii de divort, reconventionale in cazul meu,am cerut si despagubirii asa cum este stipulat in NNC la divort din cauza exclusiva a sotului...Din nefericire eu am vazut ce a depus avocata abia acum pe 31 iulie cand m-am dus sa-mi fac copii dupa dosar,deoarece imi venise hotararea acasa pe data de 26 iulie , hotarare in care eu pierd procesul de divort...
In aceasta situatie ce pot face cu avocata aleasa de mine , cum este cu malpraxis-ul ?
Sunt in urma tentativei de suicid, dupa o externare de la pshiatrie,sunt pe medicatie data de dr. psihiatru, sunt inca destul de confuza, nu stiu ce pot face cu aceasta avocata la acest moment ?
multumesc antucipat !
va iubesc si va doresc sanatate !:((:((