Buna ziua,
in urma unui proces de divort intentat de fostul sot,avocata aleasa de mine a gresit continutul cererii reconventionale si a intampinarii,adica nu a respectat ce i-am povestit eu,adica eu am facut aceste cererii si i le-am pus pe mail, iar ea a depus cererile facute de ea care nu corespund cu ceea ce i-am cerut eu.
Ea a scris ca fostul sot a fost in spital cand eu sunt cea care am fost in spital ptr. o operatie de spondilolistezis, ea a cerut sa revin la numele de fata,eu am cerut sa-mi pastrez actualul nume deoarece mi-am iubit socrii si din respect ptr. ei vreau sa-l pastrez, eu am cerut prestatie compensatorie care se poate cere doar o singura data o data cu depunerea cererii de divort, reconventionale in cazul meu,am cerut si despagubirii asa cum este stipulat in NNC la divort din cauza exclusiva a sotului...Din nefericire eu am vazut ce a depus avocata abia acum pe 31 iulie cand m-am dus sa-mi fac copii dupa dosar,deoarece imi venise hotararea acasa pe data de 26 iulie , hotarare in care eu pierd procesul de divort...
In aceasta situatie ce pot face cu avocata aleasa de mine , cum este cu malpraxis-ul ?
Sunt in urma tentativei de suicid, dupa o externare de la pshiatrie,sunt pe medicatie data de dr. psihiatru, sunt inca destul de confuza, nu stiu ce pot face cu aceasta avocata la acest moment ?
multumesc antucipat !
va iubesc si va doresc sanatate !:((:((
impotriva avocatului puteti formula o plangere la baroul din care face parte.
Dar observ ca inca sunteti in termenul de declarare a apelului astfel ca se pot indrepta aceste chestiuni. In ce sens ati pierdut procesul de divort?
Daca vi s-a respins capatul cu privire la prestatia compensatorie puteti formula actiune separata pentru pensie de intretinere, e cam acelasi lucru.
Cu privire la pastrarea numelului, acesta il puteti pastra doar pentru motive temeinice sau daca fostul sot este de acord. Respectul fata de socri nu este un motiv temeinic, iar daca fostul sot refuza nu cred ca instanta va admite sa pastrati numele.
Mai problematic este cu cererile din partea d-voastra pe care nu le-a depus avocatul deloc. Cereri noi nu mai pot fi formulate in apel. Este o situtie delicata si nu cred ca poate fi rezolvata decat cu hartiile in fata. Luati legatura cu avocatul si vedeti ce puteti remedia.
Divort cu minori
ioana71
Buna ziua. Am si eu o problema spinoasa. Sotul meu a luat copilul de acasa si l-a dus la parintii lui, de unde este dus si luat de la scoala in fiecare zi. ... (vezi toată discuția)