avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare la cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare la cerere reconventionala

Sunt in proces de divort ca si reclamant si parata a depus cerere reconventionala la al doilea termen. Pot depune intampinare la acea cerere reconventionala? Pot modificare cererile mentionate in actiunea de divort in urma cererii reconventionale? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: defragus , utilizator 22:46, 22 Februarie 2013
da, puteți depune întâmpinare însă nu văd de ce trebuie să modificați motivele cererii de divorț , poate să le completați . Poate detaliați puțin...
In cererea de divort am cerut din culpa comuna,sa mi se stabileasca pensie alimentara ,custodie comuna si pastrarea numelui la alegerea sotiei. Ea a depus cerere reconventionala prin care doreste culpa exclusiva a mea ( acuzandu-ma ca am o amanta) si prestatie compensatorie( avem 22 de ani de casatorie). Am dovezi ca si ea are un amant si daca m-a atacat doresc acum sa cer si divortul din culpa exlusiva a ei. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 20 de ani de separare........ ciancu ciancu As dori sa ma sfătuiţi în următoarea problemă. Sunt separată de soţul meu de 20 ani .Din căsătoria noastră a rezultat un copil care acum este major. ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj mancipri mancipri speta . sotia introduce actiune de divort . cere desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului ( consum excesiv de alcool , agresiv ). nu cere partajul . ... (vezi toată discuția)
Admitere divort, respingere cheltuieli de judecata Corina Capotã Corina Capotã Speta: Reclamantul introduce cerere de divort din culpa exclusiva, ea nu depune intampinare. El a preluat numele dobandit prin casatorie si solicita pastrarea ... (vezi toată discuția)