avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters165860

Activitate ContSters165860

Bravo, sairi, e bine sa se destinda un pic atmosfera pe aici..=D>
Si din punctul meu de vedere merita sa participati toti la urmatoarele probe, chiar daca matematic unii vor socoti ca nu au sanse reale, insa experienta in sine este utila.
Onorata comisie ar putea sa afiseze si lista cu admisi, dar ma indoiesc ca ar vrea sa fie amabili si sa elimine stresul din moment ce contestatiile fusesera respinse de ieri si le-au afisat abia azi. In stilul INM, dragut.
Patrick, conta ca nu e inselaciune si nici altceva, furtul calificat tot furt e la baza, incadrarea se face prin raportare la 208
Acum, ca s-au lamurit lucrurile, 10 zile de vacanta..:)
ei, chiar crezi ca sunt dornici de ore suplimentare...de la ora 9 la 16 si dureaza pana in aprilie..de-aia ziceam ca o sa fiti in maneca scurta la interviu..
:D
Daca eram, stiam numarul exact...
cineva se exprima azi in sensul ca o sa fie cel mai lung examen din istoria INM-ului, probabil ca la asta se referea, ca e o secretomanie pe acolo, ce n-am vazut..
=D> nu le mai trebuie, faptul ca esti in viata dupa ce intervievezi 300 persoane e un test in sine..
Din experienta anilor anteriori, au pregatite cam 5 comisii, care intra in functiune proportional cu nr de admisi, pentru o estimare de maxim 500 de candidati, dar asta cred ca stiti deja.
Daca lista sare de 300, o sa veniti in maneca scurta la interviu..:))
numaratoarea continua doar daca au fost grile anulate, altfel, INM-ul scaneaza 1.900 lucrari rapid, ca doar nu le triaza manual..