Știe cineva dacă îmi mai pot retrage dosarul, cu care am participat la consursul de admitere INM din august 2010 sau a expirat termenul în care o puteam face ? Mulțumesc!
1.nu-i prea plauzibil termenul asta de 2 saptamani, daca ar fi un termen cert ar trebui afișat pe site pentru a preveni asediul telefoanelor care, pe semne, oricum îi deranjeaza.
2. mizez pe faptul ca s-a creat vreo confuzie intre rezultatele de la stagiari si cele de la definitivarea (in privinta acestora termenul de 2 sapt. pare rezonabil).
3. erau zvonuri, acum 2 zile, care sugerau ca s-ar corecta procedura penala, oricum sa continuam sa fim receptivi la zvonurile pozitive, incurajatoare si mai putin la cele destabilizatoare si care ne duc la depresie!
Da.... dar analogiile cu anii precedenti trebuie sa înceteze, altfele nu vom mai reuși sa ne inscriem niciodata. Oricum, banuiesc ca nu foarte multi au facut aceasta presupunere pana acum și totusi nu au fost respinsi, se pare....Eu am o singura copie legalizata( adeverinta fiind in dosarul de masterat la Drept în Buc.), de aceea...Multumesc :D
Din adeverinta de absolvire a studiilor pe care o am nu rezultă forma de invatamant absolvita (zi, id etc), am nevoie de o adeverinta suplimentara sau nu sunt asa de exigenți cei de la Baroul București ? Multumesc!
@sairi Sunt într-o situație similară, parțial critică, am dat la I.N.M. si am luat 54 de p., iar acum mă reorientez în avocatură, ceea ce nu-i prea comod.... Mă așteptam ca Iașiul să fie mai ofertant, eu în Constanța ce mai pot spune. Salutare și noroc în demersurile tale!