avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate VladAndrei

Activitate VladAndrei

Răspuns la discuția Abuz de incredere
Buna ziua din nou.
Azi de dimineata m-am trezit cu domnul in cauza , cu un domn de la politie sectia 13 bucuresti si administratora blocului la usa mea si mi-a inmanat o citatie . Citez " in calitate de : persoana cercetata " si " in cauza privind : dosar penal - art 213".
Ce inseamna acest lucru?
Multumesc
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Multumesc anticipat pentru raspunsurile rapide si folositoare.
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Dar din cate am inteles chiar daca nu as fi avut nici un martor nu ar fi avut ce sa imi faca sau gresesc ? Cel putin asa mi s-a mai spus.
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Cand i-am returnat amplificatorul eram singur dar m-a vazut si administratorul blocului unde sta si paznicul.Am salvat mesajele lui de amenintare de pe telefon si pe langa asta "se mai dadea mare" ca stie o autoritate mai mare din politie si asta a fost singurul lucru care m-a pus pe ganduri.
Buna ziua.
Acum 2 luni am imprumutat , cu consimtamantul detinatorului , un amplificator de chitara.L-am tinut aproximativ 2 saptamani dupa care i l-am returnat.Problema este ca de o luna incoace tot ma ameninta ca ma da in judecata ( pentru abuz de incredere ) ca nu i-am mai adus amplificatorul inapoi dupa care zice ca deja a inaintat plangerea si ca sunt urmarit penal de departamentul investigatii criminale.Nu am primit nici o somare nimica acasa.Se poate sa fie cum zice el si sa fiu urmarit penal ? Daca da cum ar trebui sa procedez ?
Multumesc