avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate Robert1985

Activitate Robert1985

Răspuns la discuția casa in regie proprie
Eu nu vreau sa ma cert,vreau sa ajut oamenii care sunt in situtia de fata...eu am patito si e mai bine sa treci prin asa ceva...
Va pun si un link de la un ziar de la un domn care a trecut prin asta...
[ link extern ]
Sfatul meu este sa mergeti direct la ITM si sa va interesati clar...nu mai ascultati avocati si juristi ca sunt numai dupa bani...eu ce ar trebui sa fac cu avocatii si juristi care m-au sfatuit ca dvs?...imi platesc dansii amenda? NU ...imi vor cere alti bani sa ma duc in instanta...dar si pt asta tot eu va trebui sa platesc...
Eu m-am referit strict la rude nu la altceva...aici a fost vb strict despre asta...unde dvs ati spus ca nu este posibil...uite ca e foarte posibil chiar azi dim am primit cate 10.000 de lei pt fiecare ruda in parte...in total 20.000 de lei...
Domnilor consilieri...chiar astazi am fost la itm si am primit o amenda de cate 10.000 de Ron pt fiecare ruda in parte...nu prea sunteti informati si daca nu sunteti nu mai da-ti sfaturi aiurea ca altii sufera de pe aceasta urma...Am vb si eu cu mai multe persoane avocati si juristi si am urmat sfatul lor...dar acum eu am de platit aceste amezi grase nu dansii
Daca vreti sa faceti ceva in regim propriu interesati-va ca majoritatea habar nu au de legile din Romania...vor doar sa va ia banii
Răspuns la discuția Infiintare studio videochat!
multumesc mult de raspunsuri...dar am vb cu un jurist si a zis ca nu exista cod caen pt videochat...am cautat pe internet dar nu am gasit nimic...ma poti ajuta in continuare?
Buna ziua,

Am un studio videochat de ceva timp si vreau sa il legalizez:D,vreau sa spun ca as pune maxim 5 6 angajati,cifra de afaceri ar fi in jur de 100.000 de dolari,!ce e mai bine sa infiintez?Srl sau ce altceva si ce coduri CAEN ar trebui introduse.

Va multumesc mult
Cu stima Robert