avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate ketzia

Activitate ketzia

Răspuns la discuția preaviz
Ce pot castiga , contestand decizia? Stiu sigur ca motivul tine de invidie personala si nu este real motivul de reorganizare a activitatii, totusi consider ca patronii sau acoperit invocand acest motiv. Cat priveste faptul de a lucra in aceasta firma cred ca nu isi mai are rostul din moment ce patronii nu ma mai vor.Ma intereseaza in mod special sa-mi primesc toate drepturile, iar in caz ca nu vor sa-mi plateasca tot ce mi se cuvine in mod legal, sa ma sfatuiti ce pasi trebuie sa urmez pentru a fi in avantajul meu.
Discuție preaviz
Am primit preaviz conform Art. 73(1) si 65(1) pentru 21 zile pe motiv de reorganizare a activitatii, urmand sa fiu trimisa in somaj.Vreau sa stiu ce drepturi am in acest caz avand in vedere ca nu mi-am efectuat tot concediul de odihna iar salariul trecut in cartea de munca este mai mic decat cel primit "la negru".Ce pot face daca nu mi se acorda salariul compensator?Ce pasi trebuie sa urmez? Mentionez ca timp de 1 an cat am lucrat la aceasta firma nu mi s-a dat la semnat niciodata statul de plata pt salariu. Daca voi cere sa lucrez 4 ore sau jumatate din zilele de preaviz, ce pot face ca sa nu ma plateasca cu salariul trecut in contractul de munca ci cu cel primit timp de 1 an?