ce doream sa zic... daca va intereseaza. eu am o cunostinta la arhiva si sunam zi de zi sa intreb daca a depus recurs... si nu a depus pana acum. ma gandesc ca daca era sa fie pe mine sa zic asa... o facea pana acum. nu credeti? .. cu toate ca a facut ca toate alea in instanta sa imi ceara expertiza la INML mina minovici... si ma califica drept o minte diabolica (citez textual)
mie pe comunicare imi scrie 31/09/2010. deci termen 10 zile de la comunicare. mie ar trebui sa imi expire tocmai pe 9. dar dupa cum zicea si domnul avocat mai sus, procurorul are termen de recurs de la data de 26/09/2010 cand a fost pronuntarea...nu? si pentru el ar trebui sa expire cand? ca nu mai inteleg nimic.
da, a participat. multumesc enorm de mult pt ajutor. am stat intr-un stres enorm pana acum ... de pe 26. abia dormeam 2-3 ore pe noapte! succes la clienti pe viitor dle avocat!
Ma scuzati pt deranj. As avea o intrebare. Eu am avut proces pe 26/08/2010 si tot atunci a fost pronuntarea. Am primit o comunicare pe 30/08/2010 unde scrie TERMEN DE RECURS 10 ZILE DE LA COMUNICARE.
Ma intereseaza daca si Parchetul are acelasi termen sau pt el a inceput de la pronuntare si a expirat azi ca se fac 10 zile de atunci, de la pronuntare. Va multumesc.:O
Uitati aici:
Admite cererea formulată de bolnavul T.M.. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 114, Cod penal a bolnavului T.M., cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, prevăzută de art. 113, Cod penal până la însănătoşirea acestuia. În baza art. 434, alin.4, Cod procedură penală o copie a prezentei sentinţe, după rămânerea definitivă, se va comunica instanţei de executare – Judecătoria Buzău.Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică astăzi 26.08.2010.