avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A expirat recursul Parchetului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A expirat recursul Parchetului?

Buna ziua!

Ma scuzati pt deranj. As avea o intrebare. Eu am avut proces pe 26/08/2010 si tot atunci a fost pronuntarea. Am primit o comunicare pe 30/08/2010 unde scrie TERMEN DE RECURS 10 ZILE DE LA COMUNICARE.
Ma intereseaza daca si Parchetul are acelasi termen sau pt el a inceput de la pronuntare si a expirat azi ca se fac 10 zile de atunci, de la pronuntare. Va multumesc.:O

Uitati aici:
Admite cererea formulată de bolnavul T.M.. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 114, Cod penal a bolnavului T.M., cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, prevăzută de art. 113, Cod penal până la însănătoşirea acestuia. În baza art. 434, alin.4, Cod procedură penală o copie a prezentei sentinţe, după rămânerea definitivă, se va comunica instanţei de executare – Judecătoria Buzău.Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică astăzi 26.08.2010.
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
Heinrich Himmler, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:00, 5 Septembrie 2010
daca procurorul a participat la judecata, termenul de recurs pt el este de la pronuntare
da, a participat. multumesc enorm de mult pt ajutor. am stat intr-un stres enorm pana acum ... de pe 26. abia dormeam 2-3 ore pe noapte! succes la clienti pe viitor dle avocat!
app, se pune si sambata si duminica la 10 zile nu ?
pana pe 5.09.2010 inclusiv putea declara recurs!Verificati si urmatoarele zile pt ca daca au trimis prin posta cu data postei 05.09 sunt in termen.
PS.Si pentru ca 05.09. 20101 cade dum. poate depune recurs si maine 06.09.
Mai stati in stres pana maine!

Alte discuții în legătură

Decizie instanta perlutza perlutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mama a intentat proces firmei unde a lucrat pe motiv ca nu i-au fost platite timp de o luna in perioada ... (vezi toată discuția)
Recurs barbone_2006 barbone_2006 Buna ziua. Fratelui meu i s-a dat saptaman trecuta o sentinta de inchisoare cu suspendare pt 2 ani dar trebuie sa se prezinte la Politie regulat. (pt furt si ... (vezi toată discuția)
Cand si de la cine pot afla daca s-a facut recurs? miha6809 miha6809 15/09/2010 termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinareşi înscrisuri Încheiere 20/10/2010 Admite excepţia nulităţii absolute a deciziei de ... (vezi toată discuția)