Ma scuzati pt deranj. As avea o intrebare. Eu am avut proces pe 26/08/2010 si tot atunci a fost pronuntarea. Am primit o comunicare pe 30/08/2010 unde scrie TERMEN DE RECURS 10 ZILE DE LA COMUNICARE.
Ma intereseaza daca si Parchetul are acelasi termen sau pt el a inceput de la pronuntare si a expirat azi ca se fac 10 zile de atunci, de la pronuntare. Va multumesc.:O
Uitati aici:
Admite cererea formulată de bolnavul T.M.. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 114, Cod penal a bolnavului T.M., cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, prevăzută de art. 113, Cod penal până la însănătoşirea acestuia. În baza art. 434, alin.4, Cod procedură penală o copie a prezentei sentinţe, după rămânerea definitivă, se va comunica instanţei de executare – Judecătoria Buzău.Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică astăzi 26.08.2010.
da, a participat. multumesc enorm de mult pt ajutor. am stat intr-un stres enorm pana acum ... de pe 26. abia dormeam 2-3 ore pe noapte! succes la clienti pe viitor dle avocat!
Decizie instanta
perlutza
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Mama a intentat proces firmei unde a lucrat pe motiv ca nu i-au fost platite timp de o luna in perioada ... (vezi toată discuția)
Recurs
barbone_2006
Buna ziua.
Fratelui meu i s-a dat saptaman trecuta o sentinta de inchisoare cu suspendare pt 2 ani dar trebuie sa se prezinte la Politie regulat. (pt furt si ... (vezi toată discuția)