Cum pot rezilia contractul cu romtelecom (telefon si internet),intrucat am o oferta cu bani mai putini de la UPC.Cind am fost la Romtelecom mi-au spus ca pentru a rezilia contractul trebuie sa platesc 90 de euro.Este corect.Stiu ca Legea nr.161/2010 interzice acest lucru.Este cazul sa ajung in instanta? V-a multumesc.
Eu si sotia ne-am pus giranti la un CAR la o familie cu care ne invecinam si dupa o perioada de timp nu s-a mai dus sa plateasca ratele imprumutului.Functionarul de la CAR ne-a avertizat ca daca acei vecini nu se duc sa plateasca,ne v-a opri noua(mie si sotiei mele)din pensie,pina se v-a achita valoarea totala a imprumutului.Intrebarea mea este:de ce acel CAR nu il someaza intii prin toate caile pe rauplatitor si dupa ce se termina toate caile de somatie sa intevina la giranti.Mentionez ca acei vecini raiplatitori au o situatie f.buna(casa noua,autoturism Peugeot407,etc)si se bucura la doi pensionari ca sa le plateasca imprumutul lor.Cum se poate proceda ca sa nu cadem in acest conflict? V-a multumim.