Eu si sotia ne-am pus giranti la un CAR la o familie cu care ne invecinam si dupa o perioada de timp nu s-a mai dus sa plateasca ratele imprumutului.Functionarul de la CAR ne-a avertizat ca daca acei vecini nu se duc sa plateasca,ne v-a opri noua(mie si sotiei mele)din pensie,pina se v-a achita valoarea totala a imprumutului.Intrebarea mea este:de ce acel CAR nu il someaza intii prin toate caile pe rauplatitor si dupa ce se termina toate caile de somatie sa intevina la giranti.Mentionez ca acei vecini raiplatitori au o situatie f.buna(casa noua,autoturism Peugeot407,etc)si se bucura la doi pensionari ca sa le plateasca imprumutul lor.Cum se poate proceda ca sa nu cadem in acest conflict? V-a multumim.
Poate isi vor achita ratele ,in caz contrar daca va popresc dv pensia trebuie facuta contestatie la executarea silita cu suspendarea executarii silite.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Giranti
truscafelicia
am girat la CAR o persoana ,timp de 3 ani si 1 luna nu am fost anuntati ca persoana respectiva nu a platit ratele lunare dupa care ma someaza sa achit toata ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
laur7901
Buna ziua
- in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu;
- la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)