avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate Rhiann

Activitate Rhiann

Răspuns la discuția Testamente revocate
Bunurile mai exista am mai găsit astăzi o comunicare pe numele meu care specifica caci nu și-au achitat taxele judiciare si sa hotărât anularea acțiunii civile cu drept de recurs 15 zile.
In data de 06 mai 2008 bunicii mei mi-au facut testamente pentru preluarea bunurilor dupa decesul lor.Bunicul meu fiind foarte bolnav decedand dupa 5 zile a semnat cu degetul aratator.Mama,matusa si bunica mea au intentat un proces impotriva mea cat eu am fost plecat din tara pe baza unor minciuni gen: caci mi-am amenintat bunicii pentru realizarea testamentelor.Acasa am gasit decat citatia care este pe data de 25 06 2009 in care mentiona faptele de mai sus mentionate si doresc anularea testamentului nr.1364 adica cel al bunicului care aparent numai exista.Mai am testamentul bunicii pe care scrie cu pixul precum ar fi revocat cu 5 zile mai devreme de citatie adica 19.09.2009.In situatia mentionata eu ce as mai putea sa fac? va multumesc anticipat
adica mai bine zis..executor fiind calau.. si totul depinde de el neavand nici un criteriu legal de urmat totul tine de intelegerea care o incheiem.daca el considera ca putem face un angajament facem daca nu ....nu? corect sau am inteles gresit
pai bine se suspenda dar..pe ce tema se suspenda din moment ce achit toata suma integrala? care ar fi rostul suspendarrii?
da.dar am luat legatura cu respectivii executori judecatoresti si mi-au zis ca chiar daca imobilul intra la licitatie si nu a ajuns sa fie vandut,pot achita suma integrala. de ex eu nu sunt in tara si mi-au dat un cont bancar unde sa virez suma respectiva,evident ca le-am specificat ca nu dispun de toata suma ,doar un procent de aproximativ 45% si restul pe parcurs.dar nedumerirea mea este caci dupa ce a intrat imobilul la licitatie sa presupunem daca achit cealalta parte de 55% din suma integrala se poate anula procesul de licitatie?
buna ziua(seara).Poate scoate la licitatie banca imobilul in care locuiesc ..avand in vedere faptul ca am luat un credit bancar dar nu am girat sau garantat cu imobilul.din moment ce am primit instintare de a achita suma complecta de 9456 RON in termen de 15 zile,termen pana la scoaterea la licitatie a imobilului?:">
Răspuns la discuția Testament Mostenitor
Bine ,sa inteleg ca nepoata detine jumatate si cealalta jumatate celelalte 2 fiice.Chiar daca si bunica a lasat mostenire in testament nepoatei?Si drepturile de jumatate a nepoatei intra in vigoare dupa moartea mamei? si ramane nepoatei 3/4 si matusii 1/4?
Buna! As avea si eu o nedumerire si as fi foarte incantat daca a-ti putea sa ma lamuriti. Raposatul meu bunic decedat in urma cu 4 ani a incheiat la un notar un testament de mostenire in care specifica ,ca are 2 fiice si jumatate din drepturile care i se cuvin sa-i lase nepoatei lui dupa una din fiice.Sotia raposatului urmandul facand la fel un testament notarial in care face aceleasi specificatii,intrand in vigoare dupa decesul ei.Nedumerirea mea este ..care sunt procedurile legale care le-as putea urma daca as dori sa vand mostenirea dupa decesul bunicii si daca implica intr-o oarecare masura pe mama sau matusa mea in drepturi. va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Vatamare corporala din culpa
astazi am fost la Politia Rutiera pe judet dupa ce am batut atata drum , mi-au zis sa merg la judecatorie la mine in oras si sa solicit adresa politie judetene,dupa care judecatorie trebuie sa trimita ceva la ei si apoi sa ma duc eu acolo cu copia dupa rezolutie,buletin,dovada de circulatie .Mi-au lasa numaru lor de fix sa-i sun sa ma informez daca a ajuns respectivul document trimis de judecatorie..sincer m-au tampit de cap nu stiu ce adresa sa solicit de ce fac ei lucrurile atat de complexe..etc..parca am traii in evul mediu.parca nu ar exista pc-uri si internet
Răspuns la discuția Vatamare corporala din culpa
M-am impacat cu victima si am primit acasa rezolutie care dispune
Neinceperea urmaririi penale
Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului.
solutia se comunica
Cu drept de plangere impotriva solutiei conf. art.278 pr.pen
intrebarea mea este cu aceasta rezolutie pot merge sa imi ridic permisul sau include alte proceduri ce necesita timp si celelalte?