avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testamente revocate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testamente revocate

In data de 06 mai 2008 bunicii mei mi-au facut testamente pentru preluarea bunurilor dupa decesul lor.Bunicul meu fiind foarte bolnav decedand dupa 5 zile a semnat cu degetul aratator.Mama,matusa si bunica mea au intentat un proces impotriva mea cat eu am fost plecat din tara pe baza unor minciuni gen: caci mi-am amenintat bunicii pentru realizarea testamentelor.Acasa am gasit decat citatia care este pe data de 25 06 2009 in care mentiona faptele de mai sus mentionate si doresc anularea testamentului nr.1364 adica cel al bunicului care aparent numai exista.Mai am testamentul bunicii pe care scrie cu pixul precum ar fi revocat cu 5 zile mai devreme de citatie adica 19.09.2009.In situatia mentionata eu ce as mai putea sa fac? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Rhiann , utilizator 17:58, 22 Ianuarie 2015
Sa va interesati cum a decurs procesul in lipsa dvs.
Au trecut 6 ani... ce anume doriti, sa reluati procesul, bunurile mai exista, ce sa va spunem ca nu stim nimic.
Daca ati stat 6 ani in strainatate, faceti copie a dosarului si mergeti la un avocat sa vedem daca v-au citat cu rea-credinta. Daca nu, ala e dosarul, verificati sentinta.
Bunurile mai exista am mai găsit astăzi o comunicare pe numele meu care specifica caci nu și-au achitat taxele judiciare si sa hotărât anularea acțiunii civile cu drept de recurs 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune legala sau testamentara? remus_romeo remus_romeo Buna ziua. Sunt citat impreuna cu cei 2 frati intr-un proces pentru dezbaterea succesiunii de catre matusa noastra (sora tatalui meu decedat in 2003). In ... (vezi toată discuția)
Complicitatea propriului avocat? lupara lupara BUNA >MA NUMESC LEONTIN LAURA -----PROBLEMA MEA ESTE UNA CE tine cont mai mult de indolenta instantei de judecata , de impartialitatea avocatului ales si ... (vezi toată discuția)
Drept de abitație TheThunder49 TheThunder49 Bună ziua! Pot cere drept de abitație în imobilul unde a locuit tatăl meu? Menționez că imobilul este pe numele bunicului meu (bunica mea ... (vezi toată discuția)