avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters166456

Activitate ContSters166456

I AM FACUT PRIETENULUI MEU DE APARTAMENT O GLUMA...si anume aceea de ai lua si ai ascunde in cutia postala o suma de bani, lasand usa deschisa...El a sunat la politie deoarece eu eram plecat din localitate si cand m a sunat, politia era deja acolo...eu am intrat in panica si nu am avut curajul sa i spun ca eu am fost si l a intrebarile telefonice ale politistului i am spus ca mi a disparut si mie o suma de bani...Va rog ajutati ma deoarece el m-a sunat in seara asta si mi a spus ca daca vreau sa recunosc ceva sa spun acum pt ca dimineata el a fost chemat la politie si se va trimite catre procuratura cazul...ce patesc in asemenea situatie???multumesccccc celui/celei care imi raspunde...
Răspuns la discuția Proces civil auto!
Va multumesc...dar mai am o singura intrebare..:daca in data de 7 oct decizia definitiva a judecatorului va fi de suspendare a permisului si-mi va da acea perioada de 15 zile pt a ma duce sa mi predau permisul politiei...eu pot sa il predau in aceeasi zi si sa-mi intre acea singura luna din chiar aceeasi zi?..Multumesc..!!
As vrea sa stiu daca sentinta data in urma un proces civil auto intra in vigoare in urma acelei sentinte definitorii sau se calculeaza in urma procesului verbal sau cand a fost savarsita fapta...va intreb acestea deoarece mi a fost suspendat permisul in martie si atunci nu puteam beneficia de acea reducere de la 3 luni la o luna dar termenul pt proces e in 7 octombrie si acum as putea beneficia de acea reducere deoarece in august s-au implinit 3 ani de cand mi a fost suspendat permisul...Multumesc!!!