avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces civil auto!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces civil auto!

As vrea sa stiu daca sentinta data in urma un proces civil auto intra in vigoare in urma acelei sentinte definitorii sau se calculeaza in urma procesului verbal sau cand a fost savarsita fapta...va intreb acestea deoarece mi a fost suspendat permisul in martie si atunci nu puteam beneficia de acea reducere de la 3 luni la o luna dar termenul pt proces e in 7 octombrie si acum as putea beneficia de acea reducere deoarece in august s-au implinit 3 ani de cand mi a fost suspendat permisul...Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters166456 , utilizator 16:12, 6 Septembrie 2010
Raspunsul simplu: da, beneficiati de noile prevederi legale, dupa ramanerea definitiva a sentintei prin care ati contestat procesul-verbal de stabilire a contraventiei.:D Va trebui insa sa va duceti sa predati permisul in termenul legal de la data pronuntarii hotararii definitive.(din recurs, de oricine va fi fost el introdus)
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
ContSters36411, utilizator
Va multumesc...dar mai am o singura intrebare..:daca in data de 7 oct decizia definitiva a judecatorului va fi de suspendare a permisului si-mi va da acea perioada de 15 zile pt a ma duce sa mi predau permisul politiei...eu pot sa il predau in aceeasi zi si sa-mi intre acea singura luna din chiar aceeasi zi?..Multumesc..!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare ipj cristian11 cristian11 In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)
Hotărâre cu drept se apel Liviu2221 Liviu2221 Bună ziua. Am făcut contestație la un proces verbal care avea ca obiect și reținerea de permis. L-Am pierdut și sa dar hotărârea cu drept de apel în ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila, permis retinut cafea1 cafea1 BUna. Am fost amendat de politisti si mi s-a retinut permisul. Am contestat in intanta, dar judecatorul mi-a respins contestatia. problema intervine acum: ... (vezi toată discuția)