As vrea sa stiu daca sentinta data in urma un proces civil auto intra in vigoare in urma acelei sentinte definitorii sau se calculeaza in urma procesului verbal sau cand a fost savarsita fapta...va intreb acestea deoarece mi a fost suspendat permisul in martie si atunci nu puteam beneficia de acea reducere de la 3 luni la o luna dar termenul pt proces e in 7 octombrie si acum as putea beneficia de acea reducere deoarece in august s-au implinit 3 ani de cand mi a fost suspendat permisul...Multumesc!!!
Raspunsul simplu: da, beneficiati de noile prevederi legale, dupa ramanerea definitiva a sentintei prin care ati contestat procesul-verbal de stabilire a contraventiei.:D Va trebui insa sa va duceti sa predati permisul in termenul legal de la data pronuntarii hotararii definitive.(din recurs, de oricine va fi fost el introdus)
Va multumesc...dar mai am o singura intrebare..:daca in data de 7 oct decizia definitiva a judecatorului va fi de suspendare a permisului si-mi va da acea perioada de 15 zile pt a ma duce sa mi predau permisul politiei...eu pot sa il predau in aceeasi zi si sa-mi intre acea singura luna din chiar aceeasi zi?..Multumesc..!!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Comunicare ipj
cristian11
In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)