avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate rapiritos

Activitate rapiritos

Răspuns la discuția discutii juridice
va mai rog daca puteti sa-mi raspundeti si mie la acea intrebare ,si daca puteti sa-mi gasiti o solutie palpabila ...adica ceva care sa faca exceptie de la leg.330.Ceva cu care dir. sa fie acoperit. Va multumesc
Răspuns la discuția discutii juridice
Intradevar asa este, postul pe care sunt eu este al unei fete care este in ingrijire de copil,intrebarea mea este daca se poate face un artificiu,mergand numai pe codul muncii si nu pe legea 330.Adica orice altceva care sa fie palpabil.Ceva care sa faca exceptie de la legea 330,tinand cont de faptul ca muschii generalului 'vrea',dar vrea o acoperire palpabila
va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: am contract de munca pe durata determinata care expira in octombrie,cum poate cel de la resurse umane sa ma treaca pe nedeterminata tinind cont ca directorul general este de acord .cel de la personal spune ca nu poate deoarece exista legea 330 care nu-i da voie sa faca aceasta trecere.daca exista vreun artificiu spuneti-mi si mie va rog .va dau si adresa mea ..rapiritos@yahoo.com..multumesc