va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: am contract de munca pe durata determinata care expira in octombrie,cum poate cel de la resurse umane sa ma treaca pe nedeterminata tinind cont ca directorul general este de acord .cel de la personal spune ca nu poate deoarece exista legea 330 care nu-i da voie sa faca aceasta trecere.daca exista vreun artificiu spuneti-mi si mie va rog .va dau si adresa mea ..rapiritos@yahoo.com..multumesc
Daca se vrea se poate!( in fiecare institutie cei de la resurse fac ce vor#-o, ei si daca directorul e pe pozitii, se rezolva) CAM MULTI "DACA"......
1) postul sa fie prevazut in statul de functii-organigrama
2 sa se intocmeasca un referat /nota de fundamentare , in care se motiveaza necesitatea mentinerii dvs in continuare, nedeterminat datorita atributiilor pe care le indepliniti, a cunostintelor dvs si cel mai important datorita necesitatilor / atributiilor institutiei .
3) legea 330 nu are prevederi contrare- mentioneaza doar ca posturile temporar vacante pot fi ocupate si prin cumul iar cele de conducere prin promovare
4) postul se poate transforma dupa cum vrea muschii directorului, daca-i are desigur.
Exceptie: daca postul era ocupat de o alta persoana aflata in CIC, etc.. vezi Codul muncii) va inceteaza de drept ontractul si atunci este nevoie de infiintarea unui post "adaptat" pregatirii dvs
Intradevar asa este, postul pe care sunt eu este al unei fete care este in ingrijire de copil,intrebarea mea este daca se poate face un artificiu,mergand numai pe codul muncii si nu pe legea 330.Adica orice altceva care sa fie palpabil.Ceva care sa faca exceptie de la legea 330,tinand cont de faptul ca muschii generalului 'vrea',dar vrea o acoperire palpabila
va mai rog daca puteti sa-mi raspundeti si mie la acea intrebare ,si daca puteti sa-mi gasiti o solutie palpabila ...adica ceva care sa faca exceptie de la leg.330.Ceva cu care dir. sa fie acoperit. Va multumesc
Un sfat va rog...
ionii
As vrea sa supun atentiei o situatie care are loc la firma unde lucrez.La inceputul lunii in urma unor dispute avute intre directorul tehnic si directorul ... (vezi toată discuția)