avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu director general
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu director general

Va rog sa-mi spuneti ce salariu net ar trebui sa ia un director general intr-o societate particulara care se ocupa cu deseurile periculoase, colectare-vanzare. El treb sa controleze toate departamentele (contabilitate, sectretariat, transport-logistica, resurse umane, personalul care e responsabil cu obtinerea autorizatiilor, etc) si sa ia masuri cu privire la nereguli, etc. Timpul de munca este full time, mai putin duminica.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: VALENTINABA , utilizator 15:59, 9 Februarie 2012
Salariul minim brut pe care este obligat angajatorul sa-l stabileasca la incheierea c.i.m. este de 700 lei, indiferent de functia ce urmeaza a fi ocupata .
Dupa mine, suma minima ar trebui sa fie 3000 lei net+bonusuri de performanta dar fiecare firma decide ce salarii acorda.
multumesc pt raspuns. mi se pare ft putin ce-mi spuneti Dvs. tinand cont ca in aceasta firma persoana responsabila cu obtinerea autorizatiilor ia un sal de 4500 ron, eu cred totusi ca dir general ar trebui sa aiba cel putin dublu fata de acesta mai ales ca este dir gen il are in subordine pe acesta.
In principiu, salarile se negociaza ... legea prevede minimum pe care angajatorul este obligat sa-l acorde ...

da, asta stiam dar ma gandeam ca poate cunoaste cineva o grila de salarizare pt acest post.

Alte discuții în legătură

Normarea muncii anca2sm anca2sm Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu niste informatii si sa ma indrumati ce trebuie sa citesc, de unde sa ma informez. Sa presupumen ca sunt un director ... (vezi toată discuția)
Oferta vs contract - angajare ilikeu ilikeu Dupa lungi interviuri, o firma m-a sunat sa ma cheme pentru a -mi face o oferta de angajare. Oferta = un document, semnat la final de directorul de resurse ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca mai exista sporul de vechime, sau daca este inclus in salariul de baza brut, si in ce lege este prevazuta ... (vezi toată discuția)