avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un contract de munca sau doua ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un contract de munca sau doua ?

Buna ziua, sunt angajata unei societati in functia de secretara 8h/zi, am urmat un curs de inspector resurse umane indrumata fiind de directorul general, dupa care am inceput sa ma ocup si de aceasta parte.
Intrebarea mea este: trebuie sa inchei inca un contract cu societatea si pe partea de resurse umane sau pot sa ma ocup de aceasta parte doar avand acel curs la baza si functia de secretara? este considerata munca la negru daca nu am inca un contract incheiat si cu functia de inspector resurse umane?
Cel mai recent răspuns: nicoletaart , utilizator 12:12, 20 Noiembrie 2013
In conformitate cu prevederile art.35 C.mun.:
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Pentru a indeplini si atributii in domeniul resurselor umane fie veti incheia un nou c.i.m. pe functia de IRU , fie in fisa postului de secretara sa introduc si astfel de atributii.
Multumesc pentru raspuns, voi modifica fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca popescu marcela popescu marcela Buna ziua, O societate a concediat un jurist cu atributii in controlul relatiilor de munca. In perioada imediat urmatoare notificarii desfiintarii in ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector resurse umane vmkriss vmkriss Cum este mai corect: 1.Pot pastra incadrarea de economist in cadrul Financiar Contabilitate si sa preiau prin decizie interna departamentul de resurse umane ... (vezi toată discuția)