avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters166668

Activitate ContSters166668

vad ca nu ma poate ajuta nimeni cu o informatie #-o:worthy::clapping:

Ca sa fiu mai explicit am o societate cu sediul social in Galati fata de punctul de lucru care deserveste societatea (Barlad)si,fara a schimba sediul social,pot face plata datoriilor catre stat(tot ce tine ptr cartea de munca) plus actele contabile la trezoreria din Barlad catre trezoreria din Galati? Va multumesc

Cu respect.As dori si eu o informatie si anume as putea sa fac platile prin foi de varsamant si actele contabile lunare catre trezoreria orasului in care este punctul de lucru al unei societati al carui sediu este in alt oras fara a schimba sediul social ?Mentionez ca nu prea ma pricep la asa ceva dar as dori sa imi schimb si contabilul acestei societati angajand altul din localitatea in care isi desfasoara activitatea societatea respectiva .Va multumesc
As dori sa stiu daca exista un regim special din partea asociatiei de locatari in privinta sediului unei societati infiintate in apartamentul de bloc sau a existentei unei taxe speciale dupa demersul infiintarii sediului.Va multumesc