avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediul social in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediul social in apartament

As dori sa stiu daca exista un regim special din partea asociatiei de locatari in privinta sediului unei societati infiintate in apartamentul de bloc sau a existentei unei taxe speciale dupa demersul infiintarii sediului.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:25, 14 Octombrie 2010
Schimbarea destinatiei unui spatiu proprietate privata,situat in cadrul unui
condominiu ,se realizeaza prin informarea oficiala a presedintelui de asociatie care este reprezentantul legal al acesteia
De regula,in raport de hotararea CEx,exista posibilitatea aplicarii unor diferente de plata
Avand in vedere ca subiectul a facut obiectul mai multor discutii,parcurgeti cu atentie opiniile deja exprimate
@laur332004,
Depinde de asociatie si depinde de acea firma ce anume face in acel sediu social.
Sunt apartamente unde figureaza ca adresa ca acolo ar avea sediulk social o firma, dar fara a desfasura acolo vreo activitate. Sunt unele sedii sociale de firma care desfasoara activitate cu salariati, cu public... Adica sediul social poate fi sau nu si punct de lucru.
In functie de acestea vi se solicita si la Registrul Comertului acceptul asociatiei si-al vecinilor direct afectati. Apoi trebuie sa incheiati o conventie cu asociatia pentru participarea la cheltuielile comune.
Depinde ce vreti sa faceti acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara locuiesc intr-un bloc construit acum 50 ani , cineva ... creata3112 creata3112 Buna seara Locuiesc intr-un bloc construit acum 50 ani , cineva si a infintat firma in 2011 intr un apartament. Din decembrie 2020 a sunat la firma de ... (vezi toată discuția)
Taxa perceputa de asociatia de proprietari pentru sediu firma fara activitate andra.conecini andra.conecini Buna ziua, Sotul meu detine o firma cu sediul social in apartamentul propriu dintr-un bloc de locuinte. In actul constitutiv este specificat ca la sediul ... (vezi toată discuția)
Apartamentele in care au loc activitati comerciale caragiu caragiu Doresc sa aflu daca detinatorii apartamentelor aflate in cadrul asociatiei de proprietari in care se desfasoara activitati comerciale au fata de ... (vezi toată discuția)