avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate cata0102000

Activitate cata0102000

este o asociatie constituita din mai multi proprietari. multumesc pentru interventia dvs.
As dori sa stiu cum pot inchiria/concesiona/arenda legal un teren agricol care este sub luciu de apa, dar sa pot beneficia si de luciul de apa in scopul pescuitului recreativ/sportiv. Mentionez ca eu sunt pers. fizica, iar terenul in cauza este al unei asociatii. Am discutat cu cei de la asociatie si sunt de acord cu instrainarea temporara a terenului. Problemele mele sunt:
- ce avize trebuiesc ca balta sa intre in circuitul pescuitului cu taxa; pot sa le obtin ca persoana fizica?
- ce contract este mai avantajos pentru mine ca pers fizica sa fac cu cei de la asociatie;
- care este perioada maxima de instrainare temporara si ce contract trebuie incheiat;
- daca proprietarul este asociatie, primaria din localitatea respectiva are vreo implicare?
- rog daca se poate explica diferentele dintre concesiun-arenda-inchiriere.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra
Lucrez ca subofiter in cadrul MApN. As dori un raspuns la intrebarea daca se considera discriminare acordarea indemnizatiei de conducere in aceasta institutie pana la nivel comandant pluton - OFITER, iar pentru aceeasi functie care este incadrata cu SUBOFITER nu se acorda. precizez ca atributiile functiei sunt identice. sau mai exact, cel dinaintea mea a fost ofiter si a beneficiat, iar eu ca sunt subofiter nu beneficiez. daca se considera discriminare, care sunt pasii urmatori pentru a putea beneficia de indemnizatie? eventual as fi recunoscator persoanei care ma consiliaza in aceasta problema.
multumesc anticipat. stima