avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate DINU PATRICIA

Activitate DINU PATRICIA

romascanu a scris:

@ DINU, puteti formula cerere de reincredintare.
Copilul va fi audiat. El ce parere ar avea? Va fi audiat pe aspectul reincredintarii. Nu ca martor. Nu confundati audierea minorului cu depozitia de martor.

Dupa cum am spus mai sus...probabil nu ar fi foarte incantat pentru ca isi pierde libertatea deplina pe care o are la maica-sa.Sa inteleg ca daca copilul nu este de acord ...nu pot face nimic?
Buna ziua,
Daca fosta mea sotie pleaca in italia pentru sase luni si are custodia definitiva a copilului,si il lasa la mine ....pot face o plangere pentru ca ea sa fie decazuta din drepturile parintesti?Copilul a mai stat la mine si cand a fost plecata acum de curand pentru 3 luni si nu am zis nimic pentru ca imi iubesc copilul si nu vreau sa ii fac nici un rau....problema este ca eu pentru un an...aproape doi i-am platit pensia alimentara copilului...printr-o intelegere intre noi...nimic scris ...doar ii dadeam ei sau ii dadeam copilului ca sa ii dea specificand ca sunt banii pentru pensie...si nu am platit deloc atat cat a fost plecata...si m-a amenintat ca ma da in judecata pentru ca nu i-am platit pensia.Pe ea o intereseaza decat amaratii aia de bani din pensia alimentara...nicidecum binele copilului.De cate ori sta copilul la ea se vad rezultatele slabe la invatatura...vine nespalat si neingrijit...a venit o data zgariat pe fata pentru ca bause...pentru ca ea are si ceva probleme cu alcoolul dar din pacate nu am cum sa dovedesc tot ce spun .singurul meu martor ar fi copilul care are 12 ani dar el nu ar spune ceva impotriva ei pentru ca de cate ori merge si sta la ea el are parte de multa libertate....de program prelungit la joaca ceea ce inseamna 23.00;24.00 si in timpul scolii.Eu ii doresc binele copilului meu si stiu ca daca va ramane alaturi de aceasta femeie va ajunge sa isi rateze viata.Actuala mea sotie l-a ingrijit mai bine decat propria lui mama si este de acord sa il am eu in custodie.Va rog ajutati-ma.Sunt un tata disperat ...nu unul dezinteresat.