Buna tuturor vreau sa stiu daca pot inainta ei actiunea de adoptie fara a fi reprezentata de un avocat,tin sa mentionez ca sunt mama naturala si ac tatal copilasilor este deacord cu toate ddemersurile,va multumesc anticipat.
Buna ziua,atat copiii mei cat si sotu sunt cetateni romani.Va multumesc pentru opinile d-voastra
As vrea sa stiu daca pot eu sa fac toate demersurile fara a apela la un avocat,tinand cont ca toate partile sunt deacord?si care ar fi pasi de urmat?? va multumesc
Buna ziua,sunt noua pe aici si va rog din suflet sa ma sfatuiasca un avocat.
Sunt mama biologica a 2 copilasi din prima casatorie divortata si recasatorita,actualul sot doreste sa-mi adopte copilasi,fostul este deacord(am si un act la notar cu acordul in scris)
Problema este ca noi locuim in germania,copii sunt aici la scoala,dar suntem inca cetateni romani cu domiciliu in romania,vreau sa ma lamureasca un avocat cum se va tine cont de adoptiè? nationala sau internationala?
Imi cer scuze dar am contactat o multime de avocati si fiecare ma dezamagit ca av dura ani de zile ca se va tine cont de adoptie internationala care este ff costisitoare.Vreau sa mai subliniez faptu ca in luna august anului viitor suntem programati la interviul pentru optinerea cetateniei,copilasi nu vor obtine cetatenia daca nu vor fi pe numele actualului sot .
Cu multumirea anticipata si cu speranta ca cineva ma va lamuri in problema mea Va multumesc