avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie in familie

Buna tuturor vreau sa stiu daca pot inainta ei actiunea de adoptie fara a fi reprezentata de un avocat,tin sa mentionez ca sunt mama naturala si ac tatal copilasilor este deacord cu toate ddemersurile,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:24, 24 Septembrie 2010
De ce nu?
Atentie la termene, ca va citeaza doar prima data, apoi aveti termen in cunostinta, sa urmariti la instanta.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu cu copilul elennna elennna Buna. Sunt casatorita de 8 ani si am un copilas de 3 ani jumatate. Pe o perioada de 1 an eu si sotul meu am fost despartiti in fapt, fiecare avand alta ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei-stabilire paternitate george sava george sava Stimati domnilor avocati, acum citiva ani eu in calitatate de reclamanta si mama a minorului am chemat in judecata pe piratul tatal natural biologic al ... (vezi toată discuția)
Adoptia in familie. ica_lucky ica_lucky Buna ziua,sunt noua pe aici si va rog din suflet sa ma sfatuiasca un avocat. Sunt mama biologica a 2 copilasi din prima casatorie divortata si ... (vezi toată discuția)