Buna ziua ,
Sunt functionar public la o primarie , incadrat pe functia de Consilier Manager de Proiect din anul 2008 .
In anul 2008 am fost incadrat in functie ca debutant conform legii 339/2007 si salarizat conform OUG nr 10/2008 la vremea respectiva avand statut de personal contractual , si un salariu de incadrare de 642 RON .
In anul 2009 dupa aproximativ 6 luni am facut cerere pentru trecerea la o alta treapta de salarizare , conform grilei respective era un salariu de aproximativ 1322 RON , lucru care nici pana in prezent nu s-a facut .
In Octombrie 2009 am facut cerere pentru acordarea sporului de 75 % deoarece am depus un proiect si am absolvit cursurile de spcializare in managementul proiectelor , s-a acordat un spor de 55% conform unei dispozitii .
In luna februarie 2011 am constat cu stupoare ca salariul meu de incadrare este 1168 RON , conform dispozitiei in acest salariu de incadrare este inclus si sporul de vechime 5% si sporul de 55% adica salariul meu de incadrare fara sporuri este de doar 467 RON .
Poate sa ma ajute cineva cu o idee ce trebuie sa fac in acest caz ?
Va rog mult de tot .
Sunt salariat la o primarie din anul 2008 avand postul de Manager proiecte (contractual) conform legii 339/2007 , initial am fost incadrat ca debutant pe o prioada de 6 luni ulterior am facut cerere sa ma treaca la alta categorie de salarizare si sa ma incadreze conform legii 339/2007 articolul 10 alin 1,2 .
, ceea ce insemna sa fiu salarizat conform OUG 10/2008 Anexa 2b pct.1 .dar domnul secretar a refuzat sa faca aceasta operatiune .
In anul 2010 am fost reincadrat ca functionar public dar la reincaadrare nu s-a respectat incadrarea pe functie domnul secretar m-a incadrat cum a vrut el pe functia de asistent 3 conform OG 9 /2008 desi se specifica clar in legea 339/2007 ca indiferent daca esti angajat ca personal contractual sau functionar public salarizarea se face tot conform art. 10 din legea 339/2007 .
Mentionez ca fiind incadrat ca functionar public trebuia sa beneficiez si de 25% spor de dispozitiv , si nici acesta nu mi s-a acordat.
De aceea va rog daca se poate sa ma elucidati si pe mine din punct de vedere legal cui sa ma adresez mai departe .