avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu gresit

Buna ziua ,
Sunt functionar public la o primarie , incadrat pe functia de Consilier Manager de Proiect din anul 2008 .
In anul 2008 am fost incadrat in functie ca debutant conform legii 339/2007 si salarizat conform OUG nr 10/2008 la vremea respectiva avand statut de personal contractual , si un salariu de incadrare de 642 RON .
In anul 2009 dupa aproximativ 6 luni am facut cerere pentru trecerea la o alta treapta de salarizare , conform grilei respective era un salariu de aproximativ 1322 RON , lucru care nici pana in prezent nu s-a facut .
In Octombrie 2009 am facut cerere pentru acordarea sporului de 75 % deoarece am depus un proiect si am absolvit cursurile de spcializare in managementul proiectelor , s-a acordat un spor de 55% conform unei dispozitii .
In luna februarie 2011 am constat cu stupoare ca salariul meu de incadrare este 1168 RON , conform dispozitiei in acest salariu de incadrare este inclus si sporul de vechime 5% si sporul de 55% adica salariul meu de incadrare fara sporuri este de doar 467 RON .
Poate sa ma ajute cineva cu o idee ce trebuie sa fac in acest caz ?
Va rog mult de tot .

Alte discuții în legătură

Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Salariat, probleme cu incadrarea in functie eugen1986 eugen1986 Sunt salariat la o primarie din anul 2008 avand postul de Manager proiecte (contractual) conform legii 339/2007 , initial am fost incadrat ca debutant pe ... (vezi toată discuția)
Modificarea salariului de baza si-a incadrari in functie in baza legii 330/2009 tr si oug 1/2010 :trecerea de la functia de casier treapta ii la functia de casier debutant bioana70 bioana70 Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.In septembrie 2003 m-am angajat la ADDP Ploiesti in functia de casier incasator parcare ,primele 12 luni cu contract ... (vezi toată discuția)