avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters166924

Activitate ContSters166924

damy a scris:

45 e destul de bine si eu am facut putin peste 50 dar , nu m-am pregatit de loc ( nici macar nu am citit ghidul de pe site-ul INM-ului) referitor la cresteri pt viitor la rationament -cu exceptia logicii analitice unde sa zicem ca poti invata cum se rezolva grilele si la a simula dupa timp astfel incat sa nu depasesti timpul acordat, nu se poate creste foarte mult....eu zic ca la cat ai facut mai poti adauga un maxim de 35 de grile ... restul e nativ ( logica pura ) sau cat ai citit in timpul vietii , la intelegerea unui text .... parerea mea.

vai de mine...:P da' stai f bine draga!!!!
eu cred ca am facut tot in jur de 50 si ceva sau in cel mai fericit caz vreo 66; nu reusesc sa-mi calculez exact.
apropos, te saluta cristina de la giurgiu, preastimabila domnisoara- colega de suferinta la logica!#-o
pt cei care vor sa uite ce urmeaza maine , cel putin vremelnic, pe prima incepe un superfilm cu catei haski:D
Multa bafta si putere de concentrare tuturor celor care sunt cu un pas mai aproape de indeplinirea unui vis maret...Si eu sunt printre aceia si, chiar daca pasul este unul mai mic decat al altora si poate rezultatul final nu va fi unul pt cele 100 de locuri, am incredere ca nu va fi decat o lupta pierduta si nu un intreg razboi!
Asadar, sa luptam pana la capat asemenea unor veridici eroi ce suntem, ca doar am trecut testul grila!!!!!!!!!!;););)
...bine....sper sa ramanem eroi pana la finalul concursului si sa nu ne transformam in adevarati martiri dupa interviu....asta ca sa nu fiu excesiv de optimista!:P
eu sincer cred ca ai toate motivele sa fii stresat daca ai sub 75 de pct in conditiile in care toate pronosticurile arata ca sunt aprox 300 de admisi la proba eliminatorie.
e adevarat ca este f important si ce punctaje au cei admisi, insa pt. mine un singur lucru este cert si anume ca de la inceput si pana la sfarsit acesta este un examen al nervilor intinsi la maxim!
Eu am 73 pct -cred - si am un disonfort psihic si chiar fizic imposibil de ignorat, insa trebuie sa mergem pana la capat, indiferent de ceea ce vom vedea pe site vineri.
Viata e plina de incercari dure, asa ca una in plus sau in minus nu cred ca o sa ne omoara, din contra , ne va face mai puternici!!!

Mult calm tuturor !!!

Executron a scris:

Eu am fost la ultimele 2 "simulari" ale probei de raíonament logic in 2009 si 2010. In 2010 am avut, consider eu, o prestatie semnificativ mai buna (desi, din ce-am inteles, in 2010, punctajul s-a calculat de la 20 si nu de la 0 cum a fost in 2009) reusind sa-mi urc "scorul" de la 54 la 83, folosind urmatoarea tactica :

1. Am lasat intrebarile de rationament analitic ultimele.
2. Am fixat un timp pentru fiecare intrebare peste care nu am trecut.
3. Am pus accent pe cele de interpretare a textului.

am fost si eu la simulare in 2010 si am luat 66 pct...slab. si cum adica s-a plecat de la 20 pct?
eu nu stiu pe nimeni cu nota de trecere..o prietena are 68...
salutare, felicitari celor care au peste 70 pct si perseverenta si putere de munca celor care nu au avut de data asta dar vor avea!!!!!...
Eu am 73 pct si imi este groaza de ceea ce urmeaza, dar asta este....tb sa merg pana la capat.Si eu sunt fff curioasa sa vad cati au trecut de grila si mai ales cu ce punctaj.
eu nu as recomanda nimic de Neagu...am citit tratatul lui din scoarta in scoarta de n ori si am facut varza la examen. Eu cred ca trebuie sa stii ffffff bine codul!
puca84 a scris:

Salut. Avand in vedere ca ai facut 40 fara sa fi cititi prea prea mult, si luand in calcul dificultatea ridicata a examenului din august, eu zic ca e un rezultat bun si ca ar trebui sa te motiveze ca sa te apuci de invatat! Spor!
eu am invatat pe rupte in august si am obtinut 54 de pct dupa ce in august 2009 am facut de 65; daca ai luat 40 pct fara sa inveti deloc eu zic sa incerci sa te mobilizezi, sa citesti cat mai mult si sa-ti depui dosarul pt ianuarie. E adevarat si faptul ca cu cat acumulezi mai multa informatie cu atat ai mai multe sanse sa vezi tu tot felul de interpretari, de cele mai multe ori gresite, ale dispozitiilor legale, si sa faci grilele mai varza decat atunci cand nu prea ai habar de materie, insa asta nu este un motiv contra unei noi incercari. Asa ca, pune burta pe carte, iar cand iti piere cheful de invatat, intra pe forum, vezi ce contracandidati silitori ai, si o sa-ti revina cheful subit!:P Mult spor!
mike11 a scris:

Adica...anul viitor:D

Edit: eu ma retrag...noapte buna
corect

oboseala isi spune cuvantul...imi imaginez ce retin eu acum la penal...
noapte buna!