Sunt aceleasi persoane de ani de zile, cel putin administratorul si presedintele asociatiei, care este si seful nostru de scara. Nu stiu cine este cenzorul, ma voi interesa.
Gazele le-am tras anul trecut, vara am facut proiectul, iar toamna s-au pus tevile. Administratorul si presedintele au dat cu subsemnatul pe foaia respectiva, care a fost anexata la dosar. O voi scana maine dupa ce vin parintii si imi vor da dosarul respectiv.
Asociatia s-a format de mai mult timp, nu cunosc exact data. Voi aduce maine completarile de rigoare, nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea. Imi amintesc ca seful de scara a venit la fiecare pentru a semna ceva document si lumea a semnat ca primaru'.
Tin sa spun ca s-au facut destule chestii urat mirositoare aici: izolarea blocului cu o firma fantoma (nu am fost scutiti de impozite si nu avem factura), lucrari de reabilitare la subsol si acoperis, tot fara factura. De aceea avem motive ca sa ne punem intrebari, fiind patiti.
Am fotografiat evidenta din februarie, atat cat s-a putut la avizier. Rog a se observa faptul ca penalizarile respective nu au existat. Asa au fost si restul hartiilor.
[ link extern ]
Acolo am vazut o alta hartie pusa azi dimineata, conform careia asociatia are datorii la furnizorul de energie termica, acesta cerand penalizari. Dar de ce noi aflam abia astazi? Hartia dateaza de la inceputul lui martie.
[ link extern ]
Bun, asociatia are niste datorii imense. Probabil ca furnizorul nu vrea sa radieze respectivele sume, ca la noi in Galati s-a blocat un proiect de lege conform carora penalizarile sa dispara daca se plateste suma datorata, dar noi de ce nu am stiut nimic? Mi-e greu sa cred ca nu au fost alte demersuri din partea agentului de termoficare (auzisem ceva ca ar fi dat asociatia in judecata - si probabil ca a castigat, acum vrand banii - insa voi aduce maine alte detalii, usor-usor se contureaza situatia), insa administratorul si presedintele nu au nicio scuza pentru faptul ca ne-au tinut in bezna. Mai ales la treaba cu gazele.
Va multumesc inca o data pentru faptul ca incercati sa ne luminati si pe noi.
EDIT Interventie moderator
Va rog sa nu mai citati mesajul intreg al unui alt utilizator daca acesta se poate citi.
In cel mai rau caz citati numai fragmentul la care va referiti.