avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate lorenzo30

Activitate lorenzo30

Răspuns la discuția Suspendare sub supraveghere
multumesc mult celor care mi-au raspuns ... o ultima intrebare , acum este pe rol procesul civil inca nu s-a terminat pt ca nu sunt multumiti cu banii primiti ... eu le-am dat o suma foarte mare de bani si acum vor sa ia si pensie alimentara .. ma refer la persoana vatamata ... in caz ca judecatorul considera ca trebuie sa o platesc , eu neavand nimic pe numele meu , nu am muncit in romania niciodata si nu platesc aceasta pensie ce se intampla?

inca ceva , eu am hartie semnata de partea vatamata ca nu mai are nici o pretentie financiara dupa ce i-am dat suma respectiva si judecatorul nu a tinut cont de asa ceva , de asta inca se judeca ...
Răspuns la discuția Suspendare sub supraveghere
adica din septembrie anul trecut ca atunci s-a dat deifnitiva . deci de atunci am 3 ani ... si supravegherea asta ce este exact? de ce tre sa ma prezint 1 data pe an la ei?
buna ziua , am avut un accident de masina acum 5 ani si inca se judeca procesul pe partea civila , pe parte penala am primit 3 ani cu suspendare si supraveghere 1 data pe an ... cei 3 ani se considera din momentul faptei sau de cand se termina procesul ? si inca ceva ... eu sunt plecat la munca in strainatate , tre sa ma prezint neaparat la 1 an de zile? nu as putea sa scot cumva supravegherea asta si daca nu ma prezint ce se intampla?
va multumesc