am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si a facut o plangere penala. ce pot pati pentru aceasta fapta? si am vorbit cu tipu si urmeaza sa ii dau adevaratul telefon si el o sa retraga plangerea. cu toate acestea, pot pati ceva? dosar penal ceva?"
pai....asta nu stiu....dar cel de care ziceam mai sus,care si-a recuperat banii si avea de ales ,daca sa-l bage la puscarie,a primit niste pietre in pachet..in loc de nu stiu ce electronice....el cum a putut sa dovedeasca...ca a primit acele pietre?,ci nu e tocmai el cel care vrea sa-l fraudeze pe expeditorul care putea sa spuna ca a fost cinstit si i-a trimis ce a dorit!
atata timp cat am datele respectivului...am dat un search pe google..am gasit un name,identic cu cel de pe colet,abea daduse capacitatea...deci e un copil de 14-15 ani....daca este el,si 90% el este,de ce sa accept ca am fost tepuit....mi se pare o prostie,asa o sa faca multora,daca accepta toti
citisem undeva...pe net...ca cineva a fost la fel pacalit,si s-a dus la politie...si acum avea de ales daca sa-l bage la puscarie sau nu...dar tot asa...altul spunea ca s-a dus in locul unde respectivul locuia....ia dat o mama de bataie evident...si i-a luat bunuri care acopereau banii pierduti.... nu stiu ce sa fac..
deci.....poate nu ati inteles perfect.....a promis sa trimita o pereche de blugi....ca cei din poza respectiva.....si noi,el a trimis o pereche de blugi negrii mat,aceia era un albastru deschis,si intr-o stare jalnica....daca nu merge cu politia...as putea merge cu inca cativa la acea adresa...si sa fac singur dreptate...altfel nu vad cum as putea....voi ce ziceti ?
Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a trimis cu ramburs,am dat banii...am ridicat coletul..si cand ajung acasa...observ ca defapt sunt alti blugi....cu totul altii,si plus ca erau purtati si intr-o stare jalnica...vreau sa va intreb ce as putea face...pentru a-mi recupera banii,pe colet apare adresa respectivului.astept pareri.