avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate lilbro

Activitate lilbro

Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
credeti ca ar avea de ce sa minta?,in fine sper sa pot recupera banii cumva..
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si a facut o plangere penala. ce pot pati pentru aceasta fapta? si am vorbit cu tipu si urmeaza sa ii dau adevaratul telefon si el o sa retraga plangerea. cu toate acestea, pot pati ceva? dosar penal ceva?"
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
acolo tocmai cel ce a facut frauda,relateaza ce a patit
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
da...nu e singurul care spune ca a rezolvat..si ca drept dovada,daca puteti intra aici 1 secunda... [ link extern ] ...
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
pai....asta nu stiu....dar cel de care ziceam mai sus,care si-a recuperat banii si avea de ales ,daca sa-l bage la puscarie,a primit niste pietre in pachet..in loc de nu stiu ce electronice....el cum a putut sa dovedeasca...ca a primit acele pietre?,ci nu e tocmai el cel care vrea sa-l fraudeze pe expeditorul care putea sa spuna ca a fost cinstit si i-a trimis ce a dorit!
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
atata timp cat am datele respectivului...am dat un search pe google..am gasit un name,identic cu cel de pe colet,abea daduse capacitatea...deci e un copil de 14-15 ani....daca este el,si 90% el este,de ce sa accept ca am fost tepuit....mi se pare o prostie,asa o sa faca multora,daca accepta toti
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
citisem undeva...pe net...ca cineva a fost la fel pacalit,si s-a dus la politie...si acum avea de ales daca sa-l bage la puscarie sau nu...dar tot asa...altul spunea ca s-a dus in locul unde respectivul locuia....ia dat o mama de bataie evident...si i-a luat bunuri care acopereau banii pierduti.... nu stiu ce sa fac..
Răspuns la discuția FRAUDA OKAZII.RO
deci.....poate nu ati inteles perfect.....a promis sa trimita o pereche de blugi....ca cei din poza respectiva.....si noi,el a trimis o pereche de blugi negrii mat,aceia era un albastru deschis,si intr-o stare jalnica....daca nu merge cu politia...as putea merge cu inca cativa la acea adresa...si sa fac singur dreptate...altfel nu vad cum as putea....voi ce ziceti ?
Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a trimis cu ramburs,am dat banii...am ridicat coletul..si cand ajung acasa...observ ca defapt sunt alti blugi....cu totul altii,si plus ca erau purtati si intr-o stare jalnica...vreau sa va intreb ce as putea face...pentru a-mi recupera banii,pe colet apare adresa respectivului.astept pareri.

Multumesc anticipat.