Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a trimis cu ramburs,am dat banii...am ridicat coletul..si cand ajung acasa...observ ca defapt sunt alti blugi....cu totul altii,si plus ca erau purtati si intr-o stare jalnica...vreau sa va intreb ce as putea face...pentru a-mi recupera banii,pe colet apare adresa respectivului.astept pareri.
A promis o anumita pereche de blugi (POZA), abatere exista.
Cel mai indicat este sa iei legatura cu cei care administreaza site-ul, daca vrei sa faci demersuri juridice la noi la Romanica s-ar putea sa-ti para rau ulterior. 100 ron nu merita bataia asta de cap, poate ceva mai multa atentie pe viitor.
Interesant.Credea m ca pe acest faimos site se vand doar bunuri precum electronice , piese auto, etc., insa nu si haine.Pai normal ca in poza arata mai noi, din diverse motive, ori ca sunt altii decat cei primiti de dvs. ..ori poza e editata .
Esential este ca ati fost inselat ..deci dus de nas .Acum, daca dvs. considerati ca aveti timpul si nervii necesari sa faceti o plangere si sa veniti cu dovezi ca ati fost pacalit, nu va opreste nimic.INainte insa poate reusiti sa-l speriati pe tip si sa va returneze banii iar dvs. blugii.
P.s. Cred ca la acest pret gaseati si intr-un magazin mai ..nepretentios, o pereche de blugi onorabili.
deci.....poate nu ati inteles perfect.....a promis sa trimita o pereche de blugi....ca cei din poza respectiva.....si noi,el a trimis o pereche de blugi negrii mat,aceia era un albastru deschis,si intr-o stare jalnica....daca nu merge cu politia...as putea merge cu inca cativa la acea adresa...si sa fac singur dreptate...altfel nu vad cum as putea....voi ce ziceti ?
Eu nu va recomand sa va faceti dreptate pe aceasta cale, intrucat apoi s-ar putea sa aveti dvs. si prietenii dvs. probleme mari.
Apelati la justitie sau acceptati teapa cu demnitate, tragand din aceasta patanie si invatatura de rigoare: Nu mai cumparati de acolo si din alte locuri similare, mergeti la magazin..e mai sigur.
Alte discuții în legătură
Teapa okazii
dubstep
Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)