avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... FRAUDA OKAZII.RO
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

FRAUDA OKAZII.RO

Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a trimis cu ramburs,am dat banii...am ridicat coletul..si cand ajung acasa...observ ca defapt sunt alti blugi....cu totul altii,si plus ca erau purtati si intr-o stare jalnica...vreau sa va intreb ce as putea face...pentru a-mi recupera banii,pe colet apare adresa respectivului.astept pareri.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 10:49, 20 Decembrie 2011
V-a promis o pereche de blugi in schimbul sumei de 1 milion lei...si vi i-a trimis ,nu?
Nu vad unde ar fi abaterea de la lege.

andymaurul
A promis o anumita pereche de blugi (POZA), abatere exista.
Cel mai indicat este sa iei legatura cu cei care administreaza site-ul, daca vrei sa faci demersuri juridice la noi la Romanica s-ar putea sa-ti para rau ulterior. 100 ron nu merita bataia asta de cap, poate ceva mai multa atentie pe viitor.
Interesant.Credea m ca pe acest faimos site se vand doar bunuri precum electronice , piese auto, etc., insa nu si haine.Pai normal ca in poza arata mai noi, din diverse motive, ori ca sunt altii decat cei primiti de dvs. ..ori poza e editata .
Esential este ca ati fost inselat ..deci dus de nas .Acum, daca dvs. considerati ca aveti timpul si nervii necesari sa faceti o plangere si sa veniti cu dovezi ca ati fost pacalit, nu va opreste nimic.INainte insa poate reusiti sa-l speriati pe tip si sa va returneze banii iar dvs. blugii.
P.s. Cred ca la acest pret gaseati si intr-un magazin mai ..nepretentios, o pereche de blugi onorabili.
deci.....poate nu ati inteles perfect.....a promis sa trimita o pereche de blugi....ca cei din poza respectiva.....si noi,el a trimis o pereche de blugi negrii mat,aceia era un albastru deschis,si intr-o stare jalnica....daca nu merge cu politia...as putea merge cu inca cativa la acea adresa...si sa fac singur dreptate...altfel nu vad cum as putea....voi ce ziceti ?
Eu nu va recomand sa va faceti dreptate pe aceasta cale, intrucat apoi s-ar putea sa aveti dvs. si prietenii dvs. probleme mari.
Apelati la justitie sau acceptati teapa cu demnitate, tragand din aceasta patanie si invatatura de rigoare: Nu mai cumparati de acolo si din alte locuri similare, mergeti la magazin..e mai sigur.

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine cozmencut cozmencut am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si ... (vezi toată discuția)