AdiLup a scris:
Am licitat, am primit de la Okazii.ro mail cu cofirmarea licitatiei castigate. la 3 minute primesc un mail tot de la Okazii.ro cu Tranzactia garantia Escrow in care mi se spunea ce am de facut(pasii pe care i-am tot vazut internet unde era prezentata garantia Escrow) ............................
Simtindu-ma un pic suspicios, dau si la Support okazii.ro telefon la asistenta, vorbesc cu o doamna de acolo care imi zice ca :
Mailurile primite din partea okazii.ro sunt niste falsuri(desi par valabile)
Parerea mea este ca cei de la okazii va rebui sa va despagubeasca. Daca dvs ati licitat,cei de la okazii bineanteles ca v-a confirmat ca sunteti castigatorul acestei licitatii,si v-a scris si acel e-mail.
Pastrati acel e-mail de la okazii in care este scris ca ati fost informat pasii pe care sa-i parcurgeti. Nu avea cum sa aiba acces hotii la adresa de e-mail a celor de la okazii. Verificati datele de contact a celor de la okazii daca adresa de e-mail este a lor sau nu.
adresa de e-mail a celor de la okazii este: suport@okazii.ro Dvs de la ce adresa de e-mail ati primit raspuns ?
=================================