avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am primit teapa pe okazii - vanzatorul ar putea zice ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am primit teapa pe okazii - vanzatorul ar putea zice ca eu am defectat produsul?

am comandat un telefon pe care am dat 770 de lei, in titlu scria telefon impecabil+accesorii+bonus
am primit tot ce era in poza doar ca telefonul nu e asa impecabil, arata mai rau, si uneori nu merge touchscreenul cum trebuie, pot sa fac ceva ? daca il denunt nu poate sa zica ca eu am facut toate astea?
Cel mai recent răspuns: ContSters301351 , utilizator 18:26, 13 Noiembrie 2013
Salut!

Sunt Dana, consultant securitate tranzactii pe Okazii.ro.
Imi pare foarte rau pentru situatia intampinata de tine. Luam foarte in serios astfel de cazuri si vrem sa le rezolvam cat mai repede.
Iti recomand ca in prima faza sa iei legatura cu vanzatorul produsului, in acest fel putand ajunge la intelegere reciproca. In cazul in care nu se rezolva amiabil, am rugamintea sa imi scrii pe client@okazii.ro, cu subiectul "In atentia Danei" si sa imi oferi mai multe detalii despre tranzactia incheiata: numele tau de utilizator, username-ul partenerului tau de tranzactionare si numarul de articol al produsului cumparat. Voi prelua personal reclamatia ta si te voi ajuta sa rezolvi situatia.

O zi frumoasa,
Dana
Si s-a rezolvat problema domnului?
In cazul meu okazii s-a spalat pe maini si nici macar nu am cerut banii sau schimbarea produsului ci doar sa imi schimb votul.
Fiul meu a luat multe ţepe de la persone care, culmea erau înregistrate cu numeroase calificative pozitive pe Ocazii.ro. Telefoane prezentate drept funcţionale aveau piese numeroase lipsă şi nici măcar nu funcţionau. ªi eu sunt foarte curioasă dacă domul de faţă reuşeşte să rezolve situaţia prezentată.
IonicaPorumbel a scris:

Fiul meu a luat multe ţepe de la persone care, culmea erau înregistrate cu numeroase calificative pozitive pe Ocazii.ro. Telefoane prezentate drept funcţionale aveau piese numeroase lipsă şi nici măcar nu funcţionau. ªi eu sunt foarte curioasă dacă domul de faţă reuşeşte să rezolve situaţia prezentată.


Buna,
In cazuri de acest gen daca persoana pagubita face o reclamatie la Politie Departamentul de Securitate Okazii.ro le va oferi acestora toate informatiile necesare pentru o rezolvarea cat mai rapida.

O zi placuta!
Si eu am luat teapa de la okazii.ro. E cel mai neserios site.E un fel de FNI care garanteaza marea si sarea dar cand e cazul sa rezolve o teapa te trimit la vanzator sa te intelegi cu el,Altceva NIMIC NIMIC ! Nu se implica deloc desi apare sigla cu NOI GARANTAM CA PRIMESTI CE COMANZI ,dupa ce iti iei teapa nu face nimeni nimic pt.tine.Poti sa 'dormi linistit"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)
Am luat o teapa la cumpararea de pe un site, pot sa fac ceva??? errnest errnest am cumparat un laptop acer 5315 de pe okazii,dar in cateva ore am dat seama k e teapa,k are o multime de probleme ascunse,pot sa fac ceva pt tipul asta,mia ... (vezi toată discuția)