avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am luat o teapa la cumpararea de pe un site, pot sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am luat o teapa la cumpararea de pe un site, pot sa fac ceva???

am cumparat un laptop acer 5315 de pe okazii,dar in cateva ore am dat seama k e teapa,k are o multime de probleme ascunse,pot sa fac ceva pt tipul asta,mia trimis prin urgent curier????ceva cu politia pot sa rezolv?
Pai, daca obiectul cumparat este intr-adevar cel comandat adica acel tip de laptoop si l-ati luat fara factura nu prea aveti ce face. Se presupune ca va asumati riscurile. Okazii.ro nu garanteaza si realizarea tranzactiilor derulate prin intermediul lor.
Cred ca ar trebui sa il contactezi pe vanzator inainte de toate si sa va intelegeti.Atunci cand cumperi ceva de pe net este bine sa ceri toate detaliile si sa citesti descrierea produsului inainte de a licita.Parerea mea .
Exista factura,chitanta fiscala pentru laptopul trimis sau alte documente insotitoare ale acstuia ?
Este vorba in tranzactie despre o persoana fizica sau despre o socitetate comerciala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa pe okazii guardai guardai Buna am comandat si eu un telefon de pe okazii, a venit curierul nici o problema cand am deschis pachetul am vazut o replica de 300 ron,l-am sunat pe tipul ... (vezi toată discuția)
Am primit teapa pe okazii - vanzatorul ar putea zice ca eu am defectat produsul? vasile321 vasile321 am comandat un telefon pe care am dat 770 de lei, in titlu scria telefon impecabil+accesorii+bonus am primit tot ce era in poza doar ca telefonul nu e asa ... (vezi toată discuția)