avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... am luat teapa pe okazii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

am luat teapa pe okazii

Buna am comandat si eu un telefon de pe okazii, a venit curierul nici o problema cand am deschis pachetul am vazut o replica de 300 ron,l-am sunat pe tipul care mi la vandut si mi-a spus ca asa la primit si el de la firma de unde la cumparat. mi-a mai trimis o factura in care apare firma care i la vandut pe factura apare modelul telefonului si seria care coincide cu seria de sub baterie de la replica.Am vb la tel mi-a spus ca asa i l-a predat personal o firma si nu a stiut ca e replica l-a vandut mai departe mie avea nevoie de bani.Am telefonul replica,factura,coletul tranzactia absolut tot.El a spus ca ma ajuta cu ce poate cu politia(declaratie etc) tot spune ca nu e vinovat asa l-a cumparat si el serile de pe factura si telefonul replica coincid,firma nu exista. tipul nu mai are cutia originala la telefon. Ce sa fac? mi-o fi tras chiar el teapa? daca nu nu vreau sa-i fac in vreun fel probleme. Am nevoie de sfaturi Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 18:57, 2 Noiembrie 2010
E teapa. Scrieti macar pe okazii un feedback negativ. Nu prea aveti ce face.
Cum a fost anuntul de vanzarea?
Daca s-a mentionat cuvantul “replica”, “clonare” nu prea aveti ce face. Si un feedback negativ nu ar fi indreptatit.

Daca insa a fost vandut drept “original” atunci puteti sa-l dati in judecata pentru inselatorie.
Incercati sa ii faceti clara situatia si sa va recuperati bani pe cale amiabila.
Aveti altfel sanse bune sa castigati, insa stiti cum e in Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca sunt obligat sa primesc un telefon care cica l-a primit stricat dupa ce l-am trimis pornit ungureanudaniel ungureanudaniel Am vandut acum 6-7 zile un telefon,replica de Samsung Galaxy S3(card,telefon+accesorii+cutie originala). Cumparatorul m-a sunat seara dupa ce l-a ridicat de la ... (vezi toată discuția)
Probleme la trimiterea unui colet cu plata ramburs anadark anadark Buna ziua. Am vandut un telefon prin site-ul okazii, trimiterea acestuia facandu-se prin Posta Romana, cu plata ramburs. Coletul contine telefonul, ... (vezi toată discuția)
Amenintari de la client razvanenache81 razvanenache81 Buna ziua,am vandut pe [EDITAT] un site de vanzari-cumparari o placa video functionala pe care clientul a primit-o prin colet postal la data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)