avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... FRAUDA OKAZII.RO
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

FRAUDA OKAZII.RO

Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a trimis cu ramburs,am dat banii...am ridicat coletul..si cand ajung acasa...observ ca defapt sunt alti blugi....cu totul altii,si plus ca erau purtati si intr-o stare jalnica...vreau sa va intreb ce as putea face...pentru a-mi recupera banii,pe colet apare adresa respectivului.astept pareri.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 10:49, 20 Decembrie 2011
Am comandat produse ikea, le-am platit in avans si au venit cratite si obiecte de portelan ambalate numai in hartie sparte si lovite pe care userul okazii.ro birkenstock a zis sa le returnez dar nu a ridicat coletul si nu mai raspunde de nici un fel cel care se da reprezentant ikea pe
www.okazi.ro birkenstock: [ link extern ] &


Stupefiant okazii imi inchide contul si sterge calificativul meu desi am trimis dovezi, chitante postale, poze cu obiectele distruse ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine cozmencut cozmencut am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si ... (vezi toată discuția)