am dat avans ca si pj pt un teren pe care urma sa-l cumpar de la o firma;am primit facturi si chitante si am incheiat un antecontract dar nu autentificat la notar in care nu s-a specificat ce se intampla cu contractul in cazul in care nu are loc tranzactia;mai pot recupera avansul in cazul in care firma vanzatoare si-a suspendat activitatea?
In 2009 vand o casa cu toate contractele aferente;acum in 2010 ma trezesc ca trebuie sa platesc consumul la electrica al casei vandute pt ca proprietarul actual nu si-a schimbat contractul;Ce trebuie facut ca sa-mi recuperez banii platiti pt consumul actualului proprietar?de la electrica imi spun ca trebuie sa platesc consumul pentru toate contoarele pe contractul meu altfel intrerup alimentarea la toate;actualul proprietar(apropo este director cu securitatea de la Carrefour)nu vrea sa plateasca zice sa-l dau in judecata pentru 810ron;pana acum 2 luni si-a platit consumul...nu stiu cum ajungeau facturile la el desi erau pe numele meu,dar de cand si-a instalat piscina si aer conditionat nu mai plateste...
Care sunt pasii de urmat pana sa-l dau in judecata?