avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare avans teren
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare avans teren

am dat avans ca si pj pt un teren pe care urma sa-l cumpar de la o firma;am primit facturi si chitante si am incheiat un antecontract dar nu autentificat la notar in care nu s-a specificat ce se intampla cu contractul in cazul in care nu are loc tranzactia;mai pot recupera avansul in cazul in care firma vanzatoare si-a suspendat activitatea?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:06, 10 Septembrie 2010
Pe timpul suspendarii activitatii nu are voie sa faca acte de comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces promitent vanzator amavrancea amavrancea Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta de la un domn in varsta de 67 ani fara nici o ruda. Daca intre momentul semnarii antecontractului si a platii unui ... (vezi toată discuția)
Antecontractul valentina22 valentina22 dupa noul C Civ ce valoare legala mai are antecontractul in fata notarului si ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - bon fiscal alex.basica alex.basica Buna ziua! Sunt PJ cu activitate principala servicii de frumusetare. Am construit un imobil si vreau sa inchei antecontracte cu PF in baza carora sa incasez ... (vezi toată discuția)